Keystone logo
ICBS Business College

ICBS Business College

ICBS Business College

Introducere

ICBS 40 de ani de funcționare reușită și consistență academică

ICBS Business College fost înființată în 1977 în Salonic de o echipă de oameni de știință pentru a satisface nevoia de educație în afaceri. A urmat extinderea acțiunilor din alte orașe. Din primul moment, filosofia sa se baza pe:

 • Educație în conformitate cu cele mai eficiente standarde europene și internaționale.
 • Programe de studiu adaptate nevoilor pieței și evoluții viitoare în mediul globalizat.
 • Personalul academic care combină infrastructura academică cu experiența practică.
 • Abordare antropocentrică de a dezvolta imediate relații într-un climat educațional fertil pentru a facilita învățarea.
 • Ocuparea forței de muncă în afaceri, astfel încât să se creeze idei inovatoare și noi și, înainte de toate, să se transforme într-o acțiune eficientă în afaceri.

În colaborare cu universitățile britanice de stat (Ulster, Kingston, Winchester) și acreditările organizațiilor internaționale de recunoaștere academică (AMBA, QAA, NARIC, PRME), ICBS a oferit și a oferit programe universitare și postuniversitare

 • Administrarea afacerilor
 • Marketing
 • Managementul financiar și contabilitatea
 • Economie

Contribuind în mod semnificativ la crearea a mii de absolvenți de înaltă pregătire care conduc cu succes întreprinderi și organizații, atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public.

ICBS Business College , care operează și oferă programele sale în Salonic și Atena, continuă să sprijine și să ghideze studenții și absolvenții, precum și comunitatea de afaceri mai largă în atingerea obiectivelor.

76045_1.jpg

ICBS Salonic Campus

La doar 10 kilometri de centrul orașului Salonic se află campusul Galene din Oreokastro, exemplificând 14.000 de metri pătrați de spații private, special concepute pentru a sprijini eforturile profesorilor și studenților în căutarea excelenței.ICBS Galene Campus include: Clase echipate cu suport audio-vizual și proiectoare interactive, Sala de conferințe cu o capacitate de 240 persoane, Laboratoare de calculatoare, Bibliotecă și sală de lectură, Birouri de administrație, Birouri de personal didactic, Sali de conferințe,

ICBS Atena City

Colegiul ICBS Atena International este găzduit de clădirea EEDE din Kato Patisia, regiunea Atena. Complexul găzduiește un centru de conferințe cu o capacitate de 390 de persoane, săli de predare, săli de seminar, biblioteci și laboratoare, ceea ce face ca acesta să fie un mediu ideal care să încurajeze învățarea într-un cadru academic.Pentru mai multe informații despre Școală: www.icbs.grPentru mai multe informații despre Universitatea din Winchester: www.winchester.ac.uk

Condiții de viață în Salonic

Salonic este al doilea oraș ca mărime din Grecia, cu peste 1 milion de locuitori în zona metropolitană și capitala Macedoniei.Orașul Salonic a fost înființat în 315 î.Hr. de Cassander de Macedon. O importantă metropolă a perioadei romane, Salonic a fost al doilea cel mai bogat și mai bogat oraș al Imperiului Bizantin. A fost cucerită de turci în 1430 și a trecut din Imperiul Otoman în Grecia la 8 noiembrie 1912.Salonic este cel de-al doilea mare centru economic, industrial, comercial și politic din Grecia; este un important centru de transport pentru Grecia și Europa de Sud-Est, în special prin Portul Salonic. Orașul este renumit pentru festivalurile, evenimentele și viața culturală vibrantă, în general, și este considerat capitala culturală a Greciei.Evenimente precum Târgul Internațional de la Salonic și Festivalul Internațional de Film de la Salonic sunt organizate anual. Salonicul era capitala europeană a tineretului pentru 2014. Salonicul găzduiește numeroase monumente bizantine notabile, printre care monumentele paleocrestine și bizantine din Salonic, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, precum și câteva structuri evreiești romane, otomane și sefardice. Universitatea principală a orașului, Universitatea Aristotel, este cea mai mare din Grecia și din Balcani.Salonic este o destinație turistică populară în Grecia. În 2013, revista National Geographic a inclus Salonic în cele mai importante destinații turistice din întreaga lume, în timp ce în revista Financial Times din 2014 Financial Times FDI (Investițiile străine directe) a declarat Salonic drept cel mai bun oraș european al viitorului pentru capitalul uman și stilul de viață. În rândul fotografilor de stradă, centrul orașului Salonic este, de asemenea, considerat cea mai populară destinație pentru fotografierea stradală din Grecia.

A trăi în Atena

Atena este capitala și cel mai mare oraș al Greciei. Atena domină regiunea Attica și este unul dintre cele mai vechi orașe ale lumii, cu o istorie înregistrată de peste 3400 de ani și cea mai timpurie prezență umană care începea undeva între mileniul 11 ​​și 7 î.en. Atena clasică a fost un oraș puternic care a apărut împreună cu dezvoltarea maritimă a portului Piraeus, care a fost un oraș distinct înainte de încorporarea sa în Atena din secolul al 5-lea î.Hr. Un centru pentru artă, învățare și filozofie, acasă al Academiei lui Platon și al Liceului lui Aristotel, este numit pe scară largă drept leagănul civilizației occidentale și locul de naștere al democrației. În timpurile moderne, Atena este o mare metropolă cosmopolită și centrală în viața economică, financiară, industrială, maritimă, politică și culturală din Grecia. Atena găzduiește două situri ale patrimoniului mondial UNESCO, Acropola din Atena și mănăstirea medievală Daphni. Atena găzduiește, de asemenea, mai multe muzee și instituții culturale, cum ar fi Muzeul Național de Arheologie, care cuprinde cea mai mare colecție de antichități grecești din lume, Muzeul Acropole, Muzeul Artei Cicladești, Muzeul Benaki și Muzeul Bizantin și Creștin.Grecia este una dintre cele mai ieftine țări din Europa pentru străini, atît pentru turiști, cît și pentru studenți internaționali. În medie, veți avea nevoie de aproximativ 450-700 EUR / lună pentru toate cheltuielile, inclusiv pentru cazare, ceea ce este rezonabil în comparație cu alte destinații europene (Spania, Germania sau Italia) unde costurile medii lunare de viață se situează între 800 și 1000 EUR.

Locații

 • Athens

  200, IONIAS AVE & IAKOVATON STR, , Athens

  • Athens

   3, Rethimnou Str., 10682, Athens

   • Thessaloniki

    Thessaloniki 108, Oreokastro 570 13, , Thessaloniki

    Întrebări