Keystone logo
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Introducere

Alegeți arte liberale. In Japonia.

International College of Liberal Arts ( iCLA ) este un colegiu de arte liberale de patru ani, în stil american, unde limba principală de predare este engleza. Studenții pot alege dintr-o gamă largă de cursuri, ca parte a unui curriculum inovator, care duce la o diplomă de licență în Arte Liberale Internaționale. La doar 90 de minute vest de Tokyo, iCLA combină un mediu de învățare multi-cultural cu un cadru japonez frumos tradițional în umbra Muntelui Fuji. iCLA oferă studenților ocazia unică de a se cufunda în esența culturii japoneze, dobândind în același timp o educație contemporană și relevantă la nivel global la facilitățile noastre de ultimă generație.

Înregistrați-vă pentru Campusul deschis virtual al iCLA din 16 septembrie

Toți studenții iCLA împărtășesc o experiență curriculară a colegiului de arte liberale în studierea către diploma noastră inovatoare de licență în arte liberale internaționale. Programul iCLA fost conceput pentru a cultiva gândirea critică, creativă, independentă și globală. Studenții iCLA învață cum să dobândească și să analizeze cunoștințele pentru a-și crea propriile răspunsuri la întrebări vechi.

Campusul nostru rezidențial oferă o experiență de viață interculturală, asigurându-se că temele internaționalizării și globalizării se desfășoară pe tot parcursul vieții la iCLA , nu doar în clasă. Micile cursuri interactive sunt la baza abordării noastre pedagogice. Rapoartele scăzute facultate-elev favorizează legături strânse între instructori și studenți și sporesc comunicarea și colaborarea între studenți.

Experiența comună din primul an include un accent pe cursuri de fundație și cursuri omnibus, care este o modalitate excelentă pentru studenți de a găsi ceea ce este interesant pentru ei și de a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la domeniul lor principal de studiu.

În al doilea an, studenții se uită mai atent la specializarea lor în timp ce urmează o varietate de cursuri și ateliere de învățare prin experiență. Specializările tradiționale în Afaceri Globale și Economie și Științe Politice sunt îmbogățite prin integrarea cu cursuri de Știința Datelor, Psihologie și Sociologie care oferă profunzime și amploare. Cursurile de Arte, Muzică, Arte Limbii, Artele Spectacolului au o relație simbiotică în specializările de Studii Japoneze și Arte Interdisciplinare. Natura unică a științelor umaniste este evidențiată de filosofia „proiectează-ți propria specializare”, în care studenții pot alege o mare varietate de cursuri din diferite discipline și își pot crea propria lor specializare.

În al treilea an, studenții au un bun simț al domeniului lor de specializare și pot urma un studiu aprofundat în domeniul lor principal de studiu. Studenții pot lua experiență de studiu în străinătate (opțional pentru studenții internaționali) într-una dintre cele peste 60 de școli partenere răspândite în 30 de țări.

În ultimul an, seminarul senior și proiectul de cercetare de absolvire (GRP) sunt centrul de studiu. GRP le permite studenților să-și prezinte abilitățile de scriere, gândire critică și rezolvare a problemelor pe care le-au învățat în timpul facultății. Elevii dezvoltă o gândire independentă discutând și împărtășind cercetările lor cu grupul de colegi și se pregătesc să decidă următorii pași după facultate.

Admitere

Cum se aplică

Aplicarea la iCLA este ușoară prin sistemul nostru de aplicații online. Există diferite proceduri în funcție de categoria dvs. de admitere, după cum urmează:

Studenții internaționali pot aplica online.Studenții japonezi care au studiat în cadrul unei curricule străine timp de cel puțin doi ani între clasa a 7-a și a 12-a și îndeplinesc cerințele noastre de limba engleză TOEFL iBT 76 (sau testul de competență acceptat echivalent) pot aplica și prin sistemul nostru internațional de aplicații online, urmând același lucru. orientări ca și pentru solicitanții internaționali.Studenții japonezi care nu au studiat în cadrul unui curriculum străin sau nu îndeplinesc cerințele noastre de limbă engleză, vă rugăm să vedeți detaliile procesului nostru de aplicare pentru studenții autohtoni pe pagina noastră de pornire.

Procedura de aplicare:

  1. Verificați dacă îndepliniți cerințele noastre de intrare și sunteți eligibil pentru a aplica
  2. Completați formularul de cerere online și încărcați documentele necesare
  3. Plătiți taxa de aplicare de 7.000 yeni
  4. Verificarea documentelor de aplicare și interviu
  5. Notificarea rezultatelor

Metoda de screening: Aplicațiile sunt evaluate pe baza unei analize cuprinzătoare a tuturor documentelor, inclusiv a eseului (Declarație de scop) și a unui interviu. Solicitanții vor fi contactați individual prin e-mail cu privire la admitere și rezultatele burselor.

Locații

  • Kofu

    2-7-17 Sakaori

Întrebări