Keystone logo
The Institute Of Contemporary Music Performance Ba (Hons) producția de muzică de creație
The Institute Of Contemporary Music Performance

Ba (Hons) producția de muzică de creație

London, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 6.300 / per year *

În campus

* £ 6300 Marea Britanie și UE studenți, £ 8900 din afara UE

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

BA ICMP (Hons) în Music Production Creative vă oferă, ca un producător de muzică și producător aspirant, posibilitatea de a dezvolta un sunet unic și profilul profesional în curs de pregătire pentru o carieră în industrie.

Prezentare curs

BA ICMP (Hons) Creative Music Production se dezvoltă în continuare curs de practica centrala ICMP de conectivitate industrie strânsă și de implicare atât prin angajarea de tutori dublu practicant, cu accent pe dezvoltarea profesională și antreprenorială "lumea reală". Beneficiile de bază ale acestui curs sunt:

 • Acesta vă va permite să creeze, să producă și să lanseze muzica originală pe piață gata.
 • Acesta vă va permite să dezvolte competențe tehnice și antreprenoriale ale industriei relevante.

BA (Hons) Muzica Creative desigur Production a fost proiectat în jurul valorii de patru principale Programul are ca scop:

 1. Pentru a dezvolta skillset artistice și creative studentului în domeniile de producție muzicală, tehnologia de muzică, compoziția și crearea de cântec
 2. Pentru a asigura că elevii dobândesc și sunt capabili să aplice abilitățile practice, înțelegerea și atributele necesare pentru a lucra cu succes în setările de producție de muzică profesionale
 3. Pentru a dezvolta creativitatea elevilor într-un context de înțelegere analitică, critică și tehnică de producție de muzică și muzică
 4. Pentru a asigura că elevii dobândesc și sunt capabili să aplice adecvate abilități de afaceri, antreprenoriale și de viață necesare pentru construirea și menținerea oportunităților dinamice și viabile de carieră

Curriculum-ul se concentrează pe dezvoltarea practicilor de producție de muzică digitală și pe bază de calculator, care să permită dezvoltarea abilităților dumneavoastră practice și tehnice pe platforme software din industrie stabilite și recunoscute și practicile profesionale conexe.

Foarte important, studenții de pe acest program vor avea acces la hub-ul, o echipa dedicata ICMP oferind conectivitate directă și relevantă industrie. Hub vă oferă posibilitatea de a se angaja cu o serie de oportunități și de formare de-a lungul timpului, la ICMP personalizate, în scopul de a maximiza oportunitățile pentru ocuparea forței de muncă și dezvoltarea creativă după ce absolvent.

finalizarea cu succes a programului BA (Hons), Creative Music Production la ICMP conduce la atribuirea de Bachelor of Arts de la Universitatea din East London.

caietul de sarcini program complet poate fi găsit aici.

Date-cheie

 • Dezvoltă abilitățile dumneavoastră de producție de muzică și creativitatea unică
 • mediul profesional de producție de muzică și facilități
 • Carieră-concentrat de dezvoltare artist proiectat pentru a face să vă business-gata ca un producător de muzică
 • Aflați cum puteți să dezvolte, pe piață, și de a promova muzica
 • Dezvolta antreprenoriale, de afaceri și abilități în rețea
 • experiență de învățare personalizată
 • predare de calitate ridicată de către practicieni din industrie
 • Un nivel ridicat de ore de predare de contact livrate în clase mici
 • Colabora cu colegii dvs. pe alte programe ICMP

DETALIILE CURSULUI

O mare varietate de muzicieni profesioniști sunt implicați în livrarea acestui program. Studenții învață de la o facultate cu experiență și dedicată de educatori de conducere și muzicieni profesioniști de top care au dezvoltat un curriculum, în conformitate cu cerințele industriei de azi muzica dinamica. Acest lucru asigură faptul că elevii sunt capabili de a interacționa și de rețea cu muzicieni profesioniști și practicieni din industrie cu experiență pe tot parcursul programului. Foarte important, există o varietate largă de activități muzicale în care să se angajeze, inclusiv evenimente casetă de prezentare și oportunități de performanță publice, precum și posibilitatea de a lucra în studiourile de înregistrare și alte setări profesionale.

Anul 1 - Nivelul 4

Muzică digitală de producție (30 credite)

Acest modul va lua în considerare modul în care tehnologia de calculator este folosit pentru a produce muzică contemporană. Cu ajutorul Pro Tools, Logic Pro si Ableton Live, se va dezvolta programe de muzică și a tehnicilor de producție, inclusiv de sinteză și de prelevare de probe, în paralel cu dezvoltarea abilităților critice de ascultare.

Studio de înregistrare și Inginerie (30 credite)

Veti explora fundamentele teoriei audio în contextul unui profesionist studio de muzică de înregistrare. Învățând cum să folosească aparatura de înregistrare și de producție standard în industrie va deveni competenți, cu procese atât de înregistrare și de inginerie (de editare și producție de sunet).

Muzica, Cultura, Context și critică (30 credite)

Pe acest modul, va fi introdus la modalități eficiente de recunoaștere și interpretare a dezvoltării de genuri muzicale populare și de a dezvolta abilitățile necesare pentru a justifica pozițiile intelectuale folosind texte critice și resurse. Modulul utilizeaza la Universitatea din East London "Curriculum Talent" ca un cadru de bază pentru investigarea, analiza și criticare dezbaterilor actuale și teorii referitoare la contextul în care se produce muzică populară, efectuate și consumate.

Componența și Aranjament creativ (30 credite)

Acest modul vă va dota cu abilitățile de a scrie și de a efectua un repertoriu de compozitii originale si remixuri. Vei incepe sa se dezvolte tehnici de scriere, compoziția și remixarea aliniate cu rolul producătorului creativ. În paralel, va dezvolta o abordare practică pentru a explora creativitatea, precum și o înțelegere mai profundă a istoriei și contextului compoziției și a producției de creație.

Anul 2 - Nivelul 5

Muzică avansată de producție (30 credite)

Acest modul dezvoltă în continuare abilitățile dumneavoastră de înregistrare și de producție, explorarea tehnici avansate de producție de muzică pentru înregistrare și muzică de amestec la un standard profesional, inclusiv livrarea de fișiere și lanțul de mastering audio. În plus, modulul analizează rolul producătorului cu luarea în considerare pentru deciziile muzicale - de exemplu, dezvoltarea și crearea unui sunet dorit.

Songwriting aplicată (30 credite)

Să exploreze modul de abordare a scris în configurații de roluri creative și de echipe diferite și de a concura pentru a întâlni o serie de slip din industrie, inclusiv: • Proiectul individual Songwriting: continuarea dezvoltării de scriere creativă și examinarea principiilor A & R în mai multe detalii, vă va crea repertoriul pentru un specificat proiect artist de propriul design. • Scriitor Producător: aducerea abilități, împreună cu abilitățile muzicala dumneavoastră de producție pentru mediul de studio pentru a examina tehnicile de scriere și de aranjare folosind software-ul de producție.

Muzica, Cultura, Context și critică II (15 credite)

Acest modul vă va permite să exploreze relațiile dintre genurile muzicale populare printr-un proces de interogare critică, și să experimenteze cu o serie de abordări analitice pentru a justifica poziții intelectuale. Modulul vă asigură înțelegeți cum să interogheze și deconstrui muzică populară printr-o serie de "lentile" critice și politice, bazându-se pe activitatea de bază a modulului Level 4 "Muzică Cultură, Context și critici I". Veti dezvolta suplimentar in continuare capacitatea de angajament intelectual cu muzică populară printr-o analiză și critică, angajarea în dezbaterile curente și teorii referitoare la contextul în care este produs, realizată și consumate de muzică populară.

De marketing și muzica ta II câștiguri de pe urma (15 credite)

Modulul va stabili cadrul industriei muzicale; explorarea celor trei sectoare principale: muzică înregistrată; muzică live și de publicare, oferind o imagine de ansamblu a industriei muzicale contemporane. Veti dezvolta o înțelegere a modelelor actuale de generare de bani; strategii de marketing și promovare; rolul managementului; recunoscând schimbările în practică, care au fost aduse de impactul internetului și a noilor tehnologii.

Producția de sunet creativ live (15 credite)

Prin munca de proiect va dezvolta în continuare înțelegerea și aplicarea conceptelor de bază, principii și metode de producție, inclusiv:

 • de înregistrare a locației
 • Muzică de sunet vs.
 • teoria audio
 • Tehnici de înregistrare creative

Anul 3 - Nivelul 6

Muzică pentru Multimedia (30 credite)

Veti dezvolta conștientizare critică și analiza metodelor de compoziție, tropi și abordările utilizate în muzică pentru film, televiziune si multimedia, inclusiv proiectarea de jocuri pe calculator. Această conștientizare și analiză va fi aplicată, practic, prin compoziție, post-producție și editare.

De afaceri de Music Production (30 credite)

Vei studia publicitate, PR, branding si modele de afaceri antreprenoriale prin analiza studiilor de caz, precum și de lucru, practic, la dezvoltarea, gestionarea și rafinarea propriul produs. Vei fi, de asemenea, încurajate și dirijate să păstreze pe pulsul care evoluează rapid activitatea de muzică, cu referire în curs de desfășurare la știri contemporane și analize.

Dizertație (30 credite)

Pe modulul de disertație, vă va planifica, dezvolta și realiza un proiect de cercetare independente corespunzătoare sub supraveghere subiect specialist relevante. Acest lucru vă va permite să dezvolte abilitățile de analiză critică și / sau istoric dobândite în program până în prezent, și să le aplice la o întrebare a propriei născocirea; oferă o analiză critică a unui material sursă gamă largă; demonstrează o dovadă a gândirii independente; scrie lucidly; și să completeze o bucată lungă de scris, care se bazează pe abilitățile de mai sus. Structura modulului își propune să ofere sprijin în abilități de cercetare și dezvoltare de proiecte, precum și un sprijin subiect dedicat și subiect specializarii. Partea întâi (curs și seminar serie) constă într-o revizuire a domeniului disciplinei / subiect; o trecere în revistă a convențiilor de scriere academice și de citare; teoriile și metodele care cuprind zona de studiu; identificarea și selectarea unui obiect adecvat de anchetă; surse primare și secundare (și cum să le folosească); cadru și structura de disertație; dialogică examinarea textelor-cheie și dezbateri în zona de subiect (inclusiv implicațiile etice); formularea unui proiect convenit, pentru a include prezentări de tine către grupul studențesc mai larg cu privire la progresul proiectului dumneavoastră; și producția de proiecte și revizuirile în ceea ce privește feedback-ul structurat și în conformitate cu programul convenit de depunere partea a doua (sesiuni de supraveghere și de a scrie-up), este format dintr-o revizita de convenții de scriere academice și de citare; o revizita de teorii și metode care cuprind zona de studiu; o revizuire a cadrului și structura tezei; un rafinament și dezvoltarea proiectului de disertație asupra căruia sa convenit; supravegherea regulată (așa cum a fost de acord cu supraveghetorul); și producția de proiecte și revizuirile în ceea ce privește feedback-ul structurat și în conformitate cu programul convenit de depunere.

Proiect profesional (30 credite)

Scopul acestui modul este de a vă sprijini în utilizarea aptitudinile pe care le-au dezvoltat pe tot parcursul programului, în scopul de a identifica, planifica și finaliza un proiect la un standard profesional. Sunteți împuternicit să decidă forma propriul proiect (de exemplu, muzica pentru mass-media, un proiect bazat pe comunitate muzică, un spectacol live, [producția din EP-o etc.). Principalele teme de studiu includ artist și practica de colaborare, în cadrul căreia veți înțelege provocările și cerințele de lucru ca artist într-un context creativ de colaborare și interdisciplinare, precum și un seminar de proiect interdisciplinar, in care se va discuta și analiza de management de proiect cele mai bune practici și metodologii predominante în contexte proiect artistic

Cerințe de intrare

Solicitanții vor avea în mod tipic un niveluri, Diploma de BTEC sau de diplomă sau Extended Bacalaureat International echivalent cu 200 de puncte UCAS, sau o diplomă mai mare ICMP.

In plus, ar trebui să dețină GCSE Grad C sau mai sus, în limba engleză și matematică, sau echivalent adecvat, cum ar fi nivelul 2 cheie Competențe, Abilități funcționale sau alfabetizare a adulților / aritmetică.

De asemenea, sunt binevenite cererile din partea solicitanților maturi, care pot avea nici o calificare, dar care pot demonstra, totuși, acestea sunt potrivite pentru studiul prin aptitudini și experiență corespunzătoare.

Pentru cerințele internaționale de intrare de student, a se vedea "Aplicații internaționale".

Toți candidații vor fi invitați la o audiție.

Recomandate Poveste de succes -Fraser T Smith

Fraser T Smith este un producător record premiat, compozitor, se amestecă inginer și chitarist.

El este responsabil pentru astfel de cântece hit ca "corzi rupte" James Morrison, Taio Cruz "Break Your Heart", iar Tinchy Stryder lui "Number 1", "Take Me Back" și "Never Tu Lasă".

"Break Your Heart", scris si produs cu Taio Cruz, a petrecut 3 săptămâni la numarul 1 in topurile din Marea Britanie. La data de 2 martie 2010, a ajuns la # 1 pe graficul din SUA iTunes si a debutat pe locul 53 pe US Billboard Hot 100 Chart pentru încheiată la 13 martie 2010 săptămâna. Ei au stabilit, de asemenea, recordul pentru cel mai mare salt la numărul 1 în 2010, în Billboard Hot 100 printr-un act cu primul său unic, atunci când charting "Break Your Heart", a sărit 53-1 pentru încheiată la 20 martie 2010 săptămâna.

Smith a scris, de asemenea, piesa 'Set Foc la ploaie "pentru superstar internațional Adele pe ei Grammy-atribuire albumul' 21 ', care a ajuns pe locul 1 în Statele Unite ale Americii câștigătoare. El a produs mai recent și în scris cântece pentru Sam Smith albumul numarul 1 'In Lonely Hour ", șeful Kaiser numărul 1 album" Educație, Educație, Educație și război ", și Lily Allen numărul 1 album' Sheezus '.

Recomandate Tutor - Marcel Van Limbeek

Marcel Van Limbeek a fost un membru important al comunității Alchemea, și se va dovedi a fi un instrument valoros pentru Alchemea @ ICMP. înțelegerea sa atât de studio și sunet live va oferi studenților o perspectivă de producție rară în modul în care înregistrările pot lucra într-un mediu viu, și va fi în măsură să le dea o perspectiva asupra modului de a obține înregistrări pentru a cel mai bun sunet pe care le pot, eventual. În afară de predare, Marcel a fost de lucru cu artistul de înregistrare Tori Amos în ultimii 20 de ani, timp în care el a înregistrat, amestecat și masterizat 15 comunicate de albume / DVD, dintre care 4 au fost nominalizate la Grammy. În timp ce fac toate înregistrările lui Tori, el a făcut, de asemenea, 14 turnee mondiale cu ea, ca inginer ei monitor.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare