Keystone logo
IFPASS

IFPASS

IFPASS

Introducere

IFPASS , Institutul de instruire pentru profesia de asigurări, este un jucător major în formarea în domeniul asigurărilor, cu peste 6.000 de cursanți întâmpinați în fiecare an. De mai bine de 70 de ani, Institutul a contribuit la formarea angajaților existenți sau a noilor intrați prin formare profesională continuă sau formare inițială în toată țara.

Este, de asemenea, organul de conducere al unuia dintre cele mai mari CFA (centru de instruire pentru ucenicie) din Ile de France: CFA de l'Assurance.

IFPASS oferă cursuri de diplomă de la nivelurile Bac + 2 până la Bac + 5, certificate și o gamă variată de cursuri de formare calificate, în conformitate cu companiile de asigurări și nevoile angajaților acestora.

Astfel, Institutul a fost condus să creeze o unitate de furnizare a serviciilor de resurse umane axată pe activități de sprijin pentru VAE (Validarea experienței dobândite), evaluări de competențe și recrutare.

Cu un cadru didactic, 90% dintre profesioniștii în asigurări, metode de învățare față în față și la distanță, rata de succes este de 84% pentru toate nivelurile de formare combinate. Datorită ofertei sale de formare, IFPASS susține și asigură cariera angajaților, satisfăcând în același timp nevoile de gestionare prognozată a locurilor de muncă și a competențelor companiilor.

Locații

 • Puteaux

  Rue de la République, 92800, Puteaux

  • Bordeaux

   Rue d'Ornano,202, 33000, Bordeaux

   • Lyon

    Avenue Tony Garnier,50, 69007, Lyon

    • Schiltigheim

     Avenue de l'Europe,30, 67300, Schiltigheim

     • Marseille

      Boulevard Vincent Delpuech,29, 13006, Marseille

      Întrebări