Keystone logo
IIBIT International Institute of Business & Information Technology

IIBIT International Institute of Business & Information Technology

IIBIT International Institute of Business & Information Technology

Introducere

Fondată în 1999, InfoTech Professionals Pty Limited, tranzacționând ca IIBIT Education Group (IIBITEG). Este o organizație educațională de prim rang care oferă servicii de calitate în educație și formare în învățământul superior, învățământul profesional, ELICOS și educația K-12 în Australia și la nivel internațional. Suntem o comunitate academică vibrantă, captivantă și angajată, dedicată excelenței educaționale. Programele noastre de educație sunt oferite în campusurile noastre din Sydney și Adelaide din Australia.

Motto-ul nostru este „Educație împreună”, iar viziunea noastră a fost întotdeauna globală în perspectivă, subliniind colegialitatea, abilitarea și calitatea. Misiunea noastră a fost să oferim programe studenților internaționali, cu accent pe o experiență de învățare individualizată, de susținere, într-un mediu inovator și inspirat pentru studenți, personal și organizații partenere. Un cadru de guvernanță puternic susține un consiliu de guvernanță cu experiență și angajat, care a lucrat în toate sectoarele educației din Australia, Regatul Unit, Irlanda, subcontinentul indian, Asia de Sud-Est, Indiile de Vest, Pacific Rim și Africa.

Echipa noastră de conducere sunt profesioniști din domeniul educației cu peste 35 de ani de experiență colectivă în educație în Australia și subcontinentul indian. Încurajăm o abordare „hands on”, cu manageri superiori implicați activ în planurile de succes și finalizare a studenților, dezvoltarea profesională a personalului și asigurarea calității și conformitatea.

Locații

  • Sydney

    841 George Street, 2000, Sydney

    Întrebări