Keystone logo
IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

Introducere

Grupul de instituții din Lancaster

IIFA-Lancaster este o unitate a grupului de instituții LANCASTER care a fost înființat în anul 1991 cu motto-ul credinței, angajamentului

Centrele de învățământ ale grupului de instituții LANCASTER

  • Școala publică Kalabharathi, Mysore.

  • Colegiul Kalabharathi B. Ed, Mysore.

  • Colegiul pre-universitar Kalabharathi, Mysore.

  • LANCASTER Institutul de Management Hotel, Bangalore.

  • IIFA Lancaster Institute pentru proiectarea de interior, proiectarea de moda si animatie, Bangalore.

IIFA este situat în inima Silicon Valley din India-Bangalore, iar în orașul Heritage - Mysore. Instituția este una dintre cele mai importante instituții de proiectare și animație din India. Oferă formare care promovează abilitățile angajabile și sporește relevanța socială. Instituția acordă formare specializată în proiectare și tehnologie. Instituția oferă expunere la industrii, împreună cu cunoștințe tehnice și practice. Instituția utilizează metodologii și practici de predare inovatoare și oferă un mediu de ultimă generație care stimulează interesele studenților în procesul de învățare.

Facultățile noastre

IIFA este primul institut de instruire din India pentru educația creativă bazată pe tehnologia din India. Instituția noastră dedicată oferă pregătire profesională în domeniul comerțului, managementului, jurnalismului, aplicațiilor informatice, designului de interior, designului de modă și animației. Echipa noastră are mulți profesioniști cu experiență pentru a ghida și a face un sistem educațional mult disciplinat. Elevii pot găsi programe de instruire unice pentru a obține expunere în subiecte practice. Urmăm modelul și sistemele educaționale. Luăm responsabilitatea studenților pentru viitorul lor luminos. Avem interacțiune individuală atât cu studenții, cât și cu membrii facultății, pentru a asigura o mai mare transparență. Facultatea noastră a dezvoltat programe care urmăresc să ofere minților tinere o înțelegere detaliată a lumii Design.

Elevii trebuie să știe cum funcționează lumea multor designeri. Echipa noastră de facultate tehnică încurajează studenții noștri să-și dezvolte potențialul creativ și, de asemenea, să-i informeze cu privire la modul în care funcționează firma de designeri profesioniști. Acest lucru îi ajută în cele din urmă să dezvolte soluții pentru industria de proiectare care sunt în concordanță cu nevoile actuale ale pieței. Formatorii noștri cu experiență de producție în domeniile lor vă vor instrui la niveluri înalte de expertiză în 2D, 3D Animation, Graphic

Comunitatea studenților

Elevii practică și dobândesc abilități practice prin luarea de proiecte pentru a conceptualiza și a crea produse finite care îi ajută să stăpânească procesul de proiectare și îi încurajează să interacționeze cu colegii lor și să învețe abilitățile esențiale de management al echipei. Studenților li se oferă, de asemenea, stagii de practică, care oferă o experiență crucială în cadrul industriei în sine. Elevii sunt capabili să-și recunoască seturile de competențe prin stagii și proiecte vii și care îi ajută să-și aleagă o carieră pentru ei înșiși. Design-ul se bazează pe creativitate pentru a inventa noi soluții la problemele vechi și emergente.

Elevii își fac propriul spațiu sigur pentru a explora cu curaj sinteza noilor perspective care provoacă gândirea convențională. Ne-am angajat în succesul fiecărui elev. IIFA Lancaster oferă sisteme de suport pentru studenți și tehnologie de ultimă generație care sunt integrate în procesul de învățare. Filmul IIFA Lancaster oferă studenților ingrediente cheie pentru a reuși în designul interior, designul de modă, comerț, management, jurnalism, aplicații informatice și industria de animație pentru a-și îndeplini obiectivele individuale în carieră. La IIFA Lancaster, oferim cursuri de formare pentru studenți. Toți elevii de la IIFA Lancaster sunt plasați într-una dintre cele mai bune industrii de animație și, de asemenea, în companii de design.

De ce Institutul de Animație IIFA?

Instruim și predăm

IIFA este un institut rezidențial de ultimă oră, care oferă programe profesionale extrem de profesioniste în design interior, design de modă, animație, jocuri video, grafică, jurnalism, comunicare în masă, comunicare vizuală, marketing, management hotelier, finanțe Management, Managementul Textil, Managementul Afacerilor, Știința Aerospațială, Aplicații pentru Calculatoare, Tehnologia Arhitecturală. IIFA se angajează să devină liderul Centrului de Excelență Creativă care modelează talentele, conduce schimbarea.

Scopul nostru este de a promova un mediu interdisciplinar prin intermediul învățământului superior în domeniile Design, Animație și Tehnologie. Experienta vasta si cunostintele noastre in domeniul designului si al animatiei ne ofera avantajul in pregatirea specializata. Printr-o abordare inovatoare, vă recunoaștem abilitățile creative și oferiți o lustruire suplimentară pentru a vă perfecționa într-un expert complet de animație. Curriculum-ul este conceput de echipa de instructori profesioniști cu experiență în domeniul designului și animației. Noi asigurăm noi inovații în acest domeniu creativ de design și animație pentru a adăuga noi dimensiuni abilităților de învățare ale studenților.

IIFA are o infrastructură de clasă mondială și facilități moderne de instruire, pentru a oferi studenților noștri un mediu de învățare divers. Pedagogia noastră inovatoare se concentrează pe învățarea practică promovată de facultate cu experiență indispensabilă care înțelege practicile industriei globale. Noi împuternicim studenții noștri cu standarde globale de educație în design și animație.

Locații

  • Bengaluru

    14/2, 5 Suvarna Jyothi Layot, Ganabharathi post Nagdevanahalli, Nagdevanahalli, Bhuvaneshwari Nagar, Nagdevanahalli, Bengaluru, Karnataka, , Bengaluru

Întrebări