Keystone logo
Illinois Institute of Technology Licență în Științe în Securitate Cibernetică Aplicată și Tehnologia Informației
Illinois Institute of Technology

Licență în Științe în Securitate Cibernetică Aplicată și Tehnologia Informației

Chicago, Statele Unite ale Americii

129 Hours

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670

În campus

Introducere

Programul interdisciplinar de licență în domeniul securității cibernetice aplicate și tehnologiei informației pune accent pe securitatea cibernetică, tehnologie, management, conformitate și probleme legale. Profesioniștii cu experiență în tehnologia informației și cei nou în domeniu se pot pregăti pentru a deveni practicieni, anchetatori, manageri și lideri în domeniul securității cibernetice și al tehnologiei informației într-unul dintre sectoarele de muncă cu cea mai rapidă creștere. Obțineți o înțelegere cuprinzătoare a securității cibernetice și a tehnologiei informației, precum și abilități matematice suplimentare pentru a vă pregăti pentru cercetare și pentru a intra în programul de master în securitate cibernetică aplicată și criminalistică digitală.

Studiați securitatea informațiilor, asigurarea informațiilor, hackingul etic, analiza și controlul vulnerabilităților, securizarea bazelor de date, steganografie, criminalistica dispozitivelor mobile, securitatea sistemului de operare, răspunsul continuității afacerii, recuperarea în caz de dezastru, problemele legale și etice, auditarea, dovezile și detectarea intruziunilor. Lucrați cu instrumente și tehnici criminalistice utilizate pentru a investiga și analiza incidentele legate de rețea și pentru a păstra dovezile digitale.

o privire de ansamblu asupra programului

Programul interdisciplinar de licență în domeniul securității cibernetice aplicate și tehnologiei informației pune accent pe securitatea cibernetică, tehnologie, management, conformitate și probleme legale. Dezvoltați abilitățile matematice necesare pentru a vă pregăti pentru cercetare și pentru a intra în programul de master în securitate cibernetică aplicată și criminalistică digitală.

Facilităţi

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări