Keystone logo
IMM Graduate School of Marketing

IMM Graduate School of Marketing

IMM Graduate School of Marketing

Introducere

Despre IMM Graduate School of Marketing

Marketingul este fundamental pentru succesul oricărei afaceri, indiferent dacă sunt mari sau mici, precum și IMM GSM joacă un rol important în promovarea importanței pe piață nu doar ca o cariera, ci și ca mod de a orienta o afacere.

Misiune

Misiunea IMM Graduate School of Marketing (IMM GSM) este de a darui continuu competențe, cunoștințe și competențe relevante și de marketing de calitate pentru elevii săi, creând astfel marketing profesional calificat și bine echipate, care sunt pe deplin calificat și capabil de a practica în mod eficient în mediul de afaceri. În acest fel, absolvenții IMM GSM va contribui la dezvoltarea generală a unui sunet și la nivel global recunoscut economie.

Viziune

IMM GSM se străduiește să fie furnizorul de învățământ la distanță de alegere și Centrul de Excelență pentru marketing și discipline legate de comercializare în Africa de Sud. În eforturile noastre de a deveni un punct tactil de cunoștințe de marketing și informații, IMM GSM va continua să furnizeze toate părțile interesate, cu servicii superioare și profesional client și obiectul de cea mai înaltă integritate academică.

Locații

  • Johannesburg

    Atlas Studios 33 Frost Avenue Cnr Owl St Braamfontein Werf (Bordering Milpark), , Johannesburg

    Întrebări