Keystone logo
Inha University

Inha University

Inha University

Introducere

Înființată în 1954, cu ajutorul imigranților coreeni din Hawaii, Inha University a produs absolvenți foarte talentați care au contribuit la dezvoltarea și modernizarea Coreei în ultima jumătate de secol. Inha University își continuă eforturile educaționale și de cercetare, cele mai importante două responsabilități ale unei universități. Privind spre viitor, Inha își concentrează acum toate eforturile pentru a deveni o universitate de talie mondială, contribuind în același timp la dezvoltarea comunității locale.

Studiile interdisciplinare au devenit o tendință nouă în zilele noastre. În această eră a schimbărilor rapide și revoluționare, universitățile se confruntă cu multe provocări și oportunități. Inha se angajează să răspundă acestor provocări și este dedicată promovării creativității și inovației liderilor de mâine. Inha va continua să mențină transparența managementului, să promoveze cercetarea și să ofere excelență în educație.

Ideale fundamentale și obiective educaționale

Idealurile lui Inha:

Dezvoltarea caracterului, căutarea adevărului și servirea societății

Fondată în 1954 pentru a îndeplini cea mai dragă dorință de a împuternici și de a aduce prosperitate națiunii, Inha University reprezintă idealurile de a construi personaje ale studenților, de a căuta adevărul și de a servi societatea pentru a întruchipa principiile fondatoare ale universității de creativitate, diligență, și serviciu.

„Adevărul” deviza școlii, indică faptul că noi, ca universitate de cercetare, ne străduim să contribuim la îmbunătățirea națiunii, precum și a întregii societăți umane, să ne angajăm în mari aventuri în lume și să atingem realizările academice în căutarea adevărului prin educație continuă și Instruire. Pe baza idealurilor de mai sus, ne străduim să atingem următoarele obiective pentru a construi caracter în studenții noștri, a încuraja idei sănătoase și pentru a atinge obiectivul nostru educațional de a cultiva indivizi talentați care vor contribui la dezvoltarea națiunii și a societății umane prin studierea profundă teorii și aplicarea lor în realitate.

Să hrănească indivizi talentați care contribuie la îmbunătățirea umanității pe baza conduitei etice și a judecății critice.

Ne străduim să cultivăm acești lideri calificați oferind un program divers de educație generală pentru a-i dota pe studenții noștri cu cunoștințe, moralitate și aprofundarea cunoștințelor științifice multidisciplinare și a tehnologiei.

Să încurajeze indivizi talentați care posedă creativitate și abilitatea de a face față provocării cu o perspectivă asupra tendințelor globale, urmărind în același timp cunoștințe practice și adevăr.

Ne străduim să dezvoltăm un domeniu practic al științei, astfel încât să deținem o poziție proeminentă la nivel academic și internațional.

Pentru a hrăni indivizi talentați care posedă abilitățile de a conduce națiunea și de a căuta prosperitate pentru oamenii săi.

Deoarece suntem situați în Incheon Megalopolis, care este poziționat pe axa geografică a Asiei de Nord-Est, avem potențialul de a conduce viitorul națiunii noastre și de a ne asuma rolul sursei cheie pentru învățământul superior din zonă.

Pentru a realiza idealurile educaționale ale școlii menționate mai sus, toate colegiile și-au stabilit obiective și direcții academice. Departamentele și universitățile din cadrul fiecărui colegiu și-au stabilit propriile obiective educaționale în legătură cu obiectivele colegiilor lor, pentru a structura, sistematiza și îndeplini idealurile educaționale, obiectivele și obiectivele educaționale ale școlii în lumea reală.

Inha University insuflă și promovează un impuls de a-și atinge potențialul, creativitatea, învățarea pe tot parcursul vieții și un sentiment de responsabilitate socială la absolvenții săi.

Locații

  • Incheon

    100 Inha-ro, Michuhol-gu, 22212, Incheon

    Întrebări