Keystone logo
Institut Paul Bocuse

Institut Paul Bocuse

Institut Paul Bocuse

Introducere

RECUNOAȘTERE INTERNAȚIONALĂ

Institut Paul Bocuse este membru al elitei internaționale atunci când vine vorba de a oferi instruire în domeniile managementului ospitalității și artei culinare.

Inspirat de cei doi co-fondatori vizionari și de carierele lor extraordinare - Paul Bocuse, starul internațional al artelor culinare și bucătarul secolului cu 3 stele Michelin de 50 de ani, și Gérard Pélisson, cofondator al grupului Accor, al succesului managerial și antreprenorial - Institutul se bucură de un prestigiu unic în Franța și în întreaga lume.

Obiectivul nostru este acela de a-ți transmite pasiunea și viziunea lor inovatoare și contemporană, pe care facultatea noastră a reușit să o adapteze la schimbările în modul în care funcționează industria noastră, pentru a instrui pe fiecare dintre voi, astfel încât să puteți face față provocărilor de mâine.

ARTA DE ÎNVĂȚARE

 • 140 de profesori și profesioniști permanenți cu înaltă calificare și multidisciplinare vă vor transmite experiența lor managerială internațională în toate domeniile hotelului și ale restaurantelor. 40 dintre ei au un doctorat sau alt doctorat.
 • Educația noastră culinară se bazează pe împărtășirea experiențelor și abilităților a mai mult de 20 de bucătari profesioniști, profesioniști, permanenți, inclusiv o echipă a Meilleurs Ouvriers de France.
 • Mai mult de 150 de experți din întreaga lume sunt cireasa pe tortul echipei noastre de învățare fantastice. Puteți culege recompensele experiențelor lor incredibile pentru a vă dezvălui stilul tău propriu.

EFECTUAREA CONTROLULUI VIEȚII DUMNEAVOASTRĂ

Suntem renumiți pe plan internațional pentru punerea ființelor umane în centrul abordării educației noastre. Ne străduim să recunoaștem și să scoatem talentul printr-o abordare unică care ajută fiecare individ să exceleze și să dezvăluie fiecare aspect al personalității sale.

Cu noi, vă puteți personaliza învățarea prin alegerea opțiunilor care vă vor perfecționa abilitățile în funcție de aptitudinile și aspirațiile dvs., atât profesionale, cât și personale.

EMBRACE VIITORUL

Programele noastre, de la diplomele de licență până la doctorat, se bazează pe modele academice internaționale, oferindu-vă recunoaștere universitară și profesională în întreaga lume.

Institut Paul Bocuse este singurul grup european de formare specializat în industria ospitalității care are un centru de cercetare în campusul său.

O sursă de inovare care să arate viitorul, această cercetare îmbogățește constant conținutul programelor noastre și ne asigură că ne aflăm la vârful educației.

Chiar în centrul sistemului nostru educațional, metodele și practicile noastre au fost întotdeauna dinamice și creative, incluzând:

 • Studii de caz interuniversitare
 • SPOCS
 • Jocuri grave
 • Învățați prin joc
 • Sălile de clasă aruncate
 • Incubatoare de afaceri

Vă încurajăm învățarea prin experiență, oferindu-vă câteva abilități foarte specifice de a vă putea deschide mintea, combinată cu un nivel ridicat de expertiză practică.

Teoria este alternativă la învățarea practică: veți participa la o varietate de proiecte de colaborare în colaborare cu companiile partenere. Această abordare a învățării vă ajută să vă consolidați ceea ce cunoașteți, să îi dați sens, să vă dezvolte spiritul antreprenorial, conducerea și capacitatea dumneavoastră de a vă exprima în public.

Elevii de la Institut Paul Bocuse participă la evenimente importante precum SIRHA, pentru a veni cu noi concepte care să inspire întreaga profesie.

CREAȚI NOI POSIBILITĂȚI PENTRU VIITORUL DUMNEAVOASTRĂ

Suntem primul colegiu dedicat ospitalității și artelor culinare cu un centru de dezvoltare. Acesta este alcătuit din experți din industria ospitalității și antrenorii de resurse umane care vă ajută să puneți laolaltă diferitele etape ale planului de carieră.

În timpul săptămânii de inducție, veți completa o evaluare a aptitudinilor și un test de personalitate pentru a vă stabili profilul personal și profesional, astfel încât să puteți decide cu noi cum doriți să vă dezvoltați pentru a vă ajuta să vă integrați în viitor la locul de muncă.

INSTRUCȚIUNI ÎN PASĂ CU O LUMĂ CONSTANTĂ DE SCHIMBARE

Capacitatea dvs. de a vă gândi la viitor, de a fi proactiv într-o lume în continuă schimbare vă va ajuta să vă lărgiți abilitățile tehnice și manageriale pe care le ridicați în timpul educației.

Suntem aici pentru a vă ajuta pe tot parcursul vieții dvs. și asigurați-vă că găsiți calea potrivită pentru dvs. în zonele existente sau viitoare ale industriei hoteliere și ale restaurantelor.

Locații

 • Écully

  Château du Vivier - 1A Chemin de Calabert - 69130 Ecully, , Écully

Întrebări