Keystone logo
INTI International University & Colleges, Malaysia Licență - calcul & l
INTI International University & Colleges, Malaysia

Licență - calcul & l

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

În campus

* Pentru mai multe informatii, du-te la newinti.edu.my

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Tehnologie face munca totul

Calcul și IT au devenit o parte intrinsecă a tot ceea ce facem. Dacă ia în considerare modul în care comunicăm, de a socializa, a face afaceri sau pur și simplu, du-te despre viața noastră de zi cu zi, este ușor de a aprecia beneficiile - și importanța - a tehnologiei.

În ceea ce inovațiile continuă să crească și să evolueze, sunt necesare tot mai mulți profesioniști IT. oportunități de carieră în lumea tech sunt fără limite. Puteți contribui în multe domenii, în timp ce face propria muncă semnificativă și plină de satisfacții, oriunde v-ați alege să fie.

Dacă aveți un interes pentru rezolvarea problemelor multidimensionale care necesită imaginație și cunoștințe tehnice solide, vă putem ajuta să construiți viitorul în acest domeniu bine platite.

PROGRAMABIL PENTRU SUCCES

Dobândi abilități extrem de utilizabili prin intermediul curriculum-ului nostru specifice industriei. INTI lucreaza cu cei mai buni furnizori de IT, oferindu-vă acces la tehnologiile de vârf, expertiză și conținut de certificare profesională. Vei fi bine pregătit, chiar înainte de a absolvi.

DEZVOLTAREA CARIEREI
La INTI, va pus în centrul experiențelor noastre de învățare de înaltă calitate. Curriculum-ul este conceput pentru a hrăni idei inovatoare și o stare de spirit la nivel mondial, folosind "Learning Project-based" și abordări "de învățare bazate pe probleme".

Vei lucra pe proiecte menite să cultive abilități de rezolvare a problemelor, analiză, comunicare, lucrul în echipă și management de proiect. Pe parcursul acestor activități, vă va proiecta soluții și de a spori colaborari. Acest lucru vă pregătește pentru ocuparea forței de muncă și o durată de viață de învățare.

Expunerea la cele mai recente inovații
Prin participarea la evenimente TIC și concursuri legate de IT organizate sau aprobate de către Malaezia Multimedia Development Corporation (MDeC), va ajunge să vă provocare, spori creativitatea și hrăni mintea ta să fie un specialist profesionist IT. Acest lucru este în concordanță cu viziunea Guvernului de a transforma Malaezia într-o economie bazată pe cunoaștere.

Parteneriat cu Universitatea Coventry
Programele noastre Computing & IT sunt oferite in colaborare cu si validate de Universitatea Coventry, Marea Britanie.

industria de formare reală
Programul INTI Internship oferă o experiență la locul de muncă pe care le pregătește neprețuit pentru ocuparea forței de muncă, atunci când vei absolvi. studenții Inti din trecut au internat la companii multinaționale precum Sony, Ricoh, Advanced Micro Devices Global Services, Western Digital, Unisem, Samsung, ON Semiconductor, Tera Profi, PricewaterhouseCoopers si multe altele.

COLABORARI CU LIDERII IT

IBM
INTI International University și IBM Malaezia au falsificat o alianță bazată pe programul IBM Software Cariera de formare (SCT), ceea ce face INTI FI prima universitate privată din Malaezia pentru a deveni un Educație Partener IBM. Dacă urmați un program de master sau de masterat la INTI, puteți avea acces la resurse, tehnologii de vârf, cele mai bune practici și soluții de business de la IBM, una dintre companiile de tehnologie de top din lume.

Programul SCT IBM vă va ajuta să înțelegeți infrastructura cum ar fi arhitectura orientata spre servicii (SOA) și toate cele mai noi tehnologii de la ofertele de software IBM IT. Veți absolvent cu o înaltă calitate și de calificare din Malaezia recunoscut din INTI precum și o certificare internațională profesionist IBM, oferindu-vă un avantaj pe piața locurilor de muncă.

CISCO
International University INTI a lucrat alături de Cisco Networking Academy din 2006. Prin incorporarea CCNA si programa CCNA Wireless în programul nostru de studii, să ne asigurăm că aveți abilități de a proiecta și de a gestiona rețelele mijlocii. Acesta prezintă, de asemenea, o cale pentru avansarea în certificări profesionale cum ar fi CCNP și CCIE, ai face o țintă pentru angajatori.

SUSE NOVELL
SUSE este cel mai important furnizor de solutii enterprise Linux. Linux este platforma cea mai interoperabile pentru computing de critice, care să permită mii de organizații din întreaga lume pentru a furniza servicii de confi pendent de calcul în medii fizice, virtuale si cloud.

În calitate de Novell Academic Partener de Formare desemnat (NATP), International University INTI va încorpora curriculum-ul de certificare Novell Linux în cursurile și studenții noștri care se înscriu pentru aceste module vor fi în măsură să se așeze pentru certificari Novell Certified Linux acordate de Novell, Statele Unite ale Americii. SAP Un serviciu special de găzduire vă permite să accesați sistemele SAP pentru o experiență de învățare hands-on sub o licență pentru software liber. Și pentru a ține pasul cu evoluția tendințelor tehnologice, ateliere de facultate de formare a formatorilor asigura lectori dumneavoastră au întotdeauna cunoștințele actuale SAP.

Veti beneficia de expertiza tehnică a SAP precum și cunoștințele sale a proceselor de business integrate și cele mai bune practici. De asemenea, puteți câștiga o expunere industrie cu clienții și partenerii SAP prin stagii și proiecte ale industriei. Acest lucru vă oferă o mai mare valoare profesională pentru forța de muncă.

Afara orelor de curs

INTERNATIONAL GUEST LECTORI
Va invitam cu regularitate renumiti profesori și lectori din universitățile partenere și rețeaua Laureat pentru a împărtăși bogăția lor de cunoștințe, expertiză și experiență cu studenții Inti. Prin intermediul acestora, elevii pot obține perspective internaționale din domeniu și de conștientizare la nivel mondial.

MINDS INOVATOARE ÎNCURAJAREA
"Forumul ma făcut să văd lucrurile într-o lumină diferită. Oamenii se tem adesea de a face ceea ce alții consideră anormal sau neobișnuite din cauza unei teama de a fi judecat. De-a lungul forum, de la toate difuzoarele uimitoare, am învățat că hotărârea dovedește că sunt de fapt faci ceva ce alții nu îndrăznesc să, și că, în esență, este ceea ce fiind un mijloc inovator "-. Nico Mulyawan, un Master în Business Information Student tehnologie, care a reprezentat INTI la Forumul Mondial pentru inovare în Mexic

EXCURSII
IBM dW Live pe IBM Campus - Worklight

La acest eveniment, elevii învață să dezvolte și să gestioneze aplicațiile mobile cu IBM Worklight. Acest eveniment scoate în evidență modul în care:

 • IBM reunește capabilități mobile-cheie într-un singur pachet integrat, care abordează o gamă completă de provocări și oportunități, inclusiv dezvoltarea de aplicații mobile, conectivitatea de aplicații și de management.
 • IBM Worklight este utilizat pentru a dezvolta, testa și implementa aplicații mobile cross-platform.

PROIECTE ANGAJATOR
In ultimii ani, peste 80 de corporații de top au venit la bord această inițiativă unică INTI. Aceste proiecte permit studenților noștri să lucreze pe probleme de afaceri reale, oferindu-le o imersiune mai adânc în domeniul alegerii lor.

Programele oferite

 • 3 + 0 Bachelor of Science (Hons) în informatică în colaborare cu Universitatea Coventry
 • 3 + 0 Bachelor of Science (Hons) în Computing, în colaborare cu Universitatea Coventry
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - în asociere cu Coventry University
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - specializare în rețea și Mobile Computing de către International University INTI în asociere cu Coventry University
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - specializare în Rețeaua de securitate de către International University INTI în asociere cu Coventry University
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - specializare în Software Engineering de către International University INTI în asociere cu Coventry University
 • Licențiat în Tehnologia Informației (Hons) - în asociere cu Coventry University
 • Licențiat în Tehnologia Informației (Hons) - specializare în Business Intelligence de către International University INTI în asociere cu Coventry University
 • Licențiat în Informatică (Programul UOW)
 • Licențiat în Tehnologia Informației (Programul UOW)
 • Diplomă în Tehnologia Informației și Comunicații
 • Fundație în Tehnologia Informației Afaceri

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare