Keystone logo
Iowa State University

Iowa State University

Iowa State University

Introducere

Educăm viitorii lideri și cetățeni cu o perspectivă globală, desfășurăm cercetări și studii de importanță internațională și împărtășim cunoștințele noastre în beneficiul Iowa, al națiunii și al lumii.

Colegiul de Arte și Științe Liberal este colegiul de bază al universității, oferind fundația educațională pentru toți studenții statului Iowa. Suntem profund dedicați succesului studenților, ajutându-i pe elevi să dobândească profunzimea și lățimea intelectuală pentru a deveni cetățeni și lideri cunoscuți, curioși și creativi, gata să abordeze provocările secolului 21. Îmbrățișăm descoperirea și creativitatea ca parte a ceea ce înseamnă a fi om și ca activități esențiale pentru a asigura un viitor durabil pentru planeta noastră și locuitorii săi.

Realizăm cercetări de talie mondială la cele mai avansate frontiere științifice și societale, căutând noi descoperiri, aplicații inovatoare și noi tehnologii într-o manieră responsabilă din punct de vedere social, care integrează descoperirile științifice cu mediile istorice, culturale și politice unice ale comunităților de pe glob. Fidel misiunii de acordare a terenurilor a universității, împărtășim cunoștințele noastre cu o gamă largă de audiențe, în beneficiul Iowa, al națiunii și al lumii.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Ames

    Ames, Statele Unite ale Americii

    Întrebări