Keystone logo
IPB University

IPB University

IPB University

Introducere

IPB University este o instituție de învățământ superior care produce inovații cu o calitate recunoscută la nivel național și internațional. Timp de zece ani consecutivi (2008-2018), IPB are cea mai mare inovație în comparație cu alte universități din Indonezia, pe baza evaluării de la Centrul de Inovare în Afaceri - Ministerul Cercetării, Tehnologiei și Educației Superioare din Indonezia în cea mai perspectivă inovație a Indoneziei (39,71% ).

Succesul IPB cu toate realizările sale nu poate fi separat de rolul de conducere al rectorilor IPB precedenți. Istoricul conducerii IPB din când în când, după cum urmează:

Prof. Dr. Syarif Thayeb (președinte al Prezidiului IPB 1963)

Prof. Dr. AJ Darman (președinte al IPPP Prezidium 1963)

Prof. Dr. Tb. Bachtiar Rifai (rector IPB 1964 - 1965)

Prof. Dr. Sajogyo (rector IPB 1965 - 1966)

Prof. Dr. JH Hutasoit (președinte al IPB Prezidiu 1966)

Prof. Dr. Toyib Hadiwidjaja (rector IPB 1966 - 1971)

Prof. Dr. AM Satari (rector IPB 1971 - 1978)

Prof. Dr. Andi Hakim Nasution (rector IPB 1978 - 1987)

Prof. Dr. Sitanala Arsjad (rector IPB 1987 - 1996)

Prof. Dr. Soleh Solahuddin (rector IPB 1996 - 1998)

Prof. Dr. RHM Aman Wirakartakusumah (rector IPB 1998 - 2002)

Prof. Dr. Ahmad Ansori Mattjik (rector IPB 2002 - 2007)

Prof. Dr. Herry Suhardiyanto (rector IPB 2008 - 2012)

Prof. Dr. Herry Suhardiyanto (rector IPB 2012 - 2017)

Dr. Arif Satria (IPB Rector 2017 - 2022)

Purtând eticheta "Inspiring Innovation with Integrity", Rectorul IPB încurajează în prezent crearea de inovații și descoperiri diferite care să beneficieze comunitatea. De asemenea, IPB aspiră să devină un campus care dă naștere tinerilor antreprenori care încurajează independența națională în viitor.

Brooke Cagle / Unsplash

130437_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Viziune

Viziunea IPB University pentru perioada 2019-2023 este: A deveni o universitate bazată pe cercetare și lider în inovare pentru independența națională către o universitate antreprenorială tehno-socială care excelează la nivel global în agricultură, marine, biociențe tropicale.

Mision

Misiunea IPB University pentru perioada 2019-2023 este:

 1. Organizarea învățământului superior prin consolidarea bazei de cercetare a universității pentru a produce absolvenți superiori în tehno-sociopreneur, au un caracter nobil bazat pe credință și evlavie față de Dumnezeu, naționalism înalt, competență profesională, abilități moi ale mileniului, leadership, vizibil la nivel mondial și devin un trendsetter of inovație și schimbare.
 2. Cercetări superioare și conducătoare în știință și tehnologie transformatoare pentru crearea calității vieții durabile și inovație pentru economia oamenilor și industria națională.
 3. Explorați cele mai recente științe din agricultură, marine și biociențe tropicale pentru a determina tendințele științei actuale la nivel național și global.
 4. Îmbunătățirea serviciilor proactive care contribuie și rezolvă problemele comunității și îmbunătățește rolurile IPB University în determinarea direcției politicii naționale.
 5. Consolidarea sistemului de management al Universității de Stat care este capabil să ghideze dezvoltarea sistemelor moderne de management al învățământului superior în era 4.0.

Obiectivele IPB University pentru perioada 2019-2023 sunt:

 1. Produce absolvenți superiori în tehno-sociopreneur, care au un caracter nobil bazat pe credință și evlavie față de Dumnezeu Atotputernic, au naționalism înalt, competență profesională, abilități moi ale mileniului, sufletul conducerii, perspective globale și devin un trendsetter al inovației și schimbării.
 2. Produceți știință, tehnologie și artă transformatoare pentru a crea calitatea vieții durabile și inovații concrete pentru economia oamenilor și pentru industria națională.
 3. Face din IPB University un factor determinant al ultimelor științe în agricultură, marine și biociențe tropicale la nivel național și global.
 4. Facilitatea IPB University ca universitate care rezolvă proactiv problemele comunității și ajută la determinarea direcției politicii naționale.
 5. Facilitatea IPB University ca un pionier în dezvoltarea unui sistem modern de management al învățământului superior.

Identitate IPB

IPB a fost fondată la 1 septembrie 1963 ca o formă de gândire vizionară din partea conducătorilor națiunii și a celor care le pasă de agricultură învățământul superior, astfel încât această națiune mare are o universitate de clasă mondială care are competență în agricultură, bioștiință și diverse domenii conexe. Această problemă urmărește îmbunătățirea securității alimentare, bioenergiei, creării de locuri de muncă, eradicării sărăciei și conservării mediului. Nașterea IPB la 1 septembrie 1963 pe baza deciziei ministrului educației superioare și științelor nr. 91/1963, care a fost autorizată ulterior de primul președinte al Indoneziei cu Decizia nr. 279/1965

slogan

Inspirând inovația cu integritatea în agricultură, ocean și biociențe pentru o lume durabilă

Viata de campus

Artă

IPB University a participat activ la păstrarea artei și culturii Indoneziei. Universitatea are o unitate de activitate a studenților (UKM) pentru studenții care împărtășesc interese comune în artă, precum Lingkung Seni Sunda (Lises) UKM, Gentra Kahneman, Music Agriculture X-pression (Max !!) UKM și IPB Student Choir (PSM ) Agriaswara. În plus, există și alte activități legate de artă și cultură la care studenții se pot înscrie la IPB University . Unul dintre ei este Gebyar Nusantara.

sportiv

„Mens Sana in Corpore Sano”, într-un corp sănătos, există un suflet puternic. Trăind într-o lume aglomerată de prelegeri nu îi face pe studenții IPB University să uite să facă exerciții. Pe lângă disponibilitatea diverselor facilități sportive gestionate de Unitatea de sport și arte, activitățile sportive în rândul studenților trăiesc și din cauza prezenței mai multor Unități de Activități Studențești (UKM) în domeniul sportiv.

Comunitatea studenților

A fi implicat în organizații din campus indirect va crea un spirit de leadership și profesionalism în rândul studenților. Studenții pot dezvolta potențialul de leadership și profesionalismul prin diferite organizații din campus, inclusiv Consiliul Executiv al Studenților (BEM), Consiliul Reprezentativ al Studenților (DPM), Unitatea de Activitate a Studenților (UKM), Asociația Studenților (Himpro) și Comunitatea.

Studiu de teren

Viața colegială este strâns legată de practica de teren, în conformitate cu domeniul științific urmărit. Practicum este conceput ca un mijloc de aprofundare a materialului, astfel încât elevii să înțeleagă mai bine practica în viața reală în fiecare zi.

Dormitor

IPB University cere studenților din primul an să trăiască în căminele din campus. Acest regulament este motivat de diferite regiuni de origine ale studenților IPB University . Cu o largă diversitate etnică și culturală, IPB University poate fi spusă ca o miniatură a Indoneziei. Această diversitate culturală a fost apoi gestionată de IPB University prin inginerie socială sub forma unor politici de dormitor obligatoriu pentru noii studenți.

Locații

 • Dramaga

  Kampus IPB Dramaga, Bogor, , Dramaga

 • Bogor

  IPB Campus Baranangsiang Jl Padjajaran Bogor, , Bogor

  • Bogor

   Jl. Burangrang No.6, RT.03/RW.03, Babakan, Kecamatan Bogor Tengah, Kota Bogor, Jawa Barat 16128, , Bogor

   • Bogor

    School of Business IPB Gedung SB-IPB Kampus IPB Gunung Gede, Jl. Raya Pajajaran, RT.03/RW.06, , Bogor

    • Bogor

     Gedung SB-IPB Kampus IPB Gunung Gede, Jl. Raya Pajajaran, RT.03/RW.06, , Bogor

     Întrebări