Știința alimentelor
Ishikawa Prefectural University
Informatie cheie
Locația campusului
Nonoichi, Japonia
Limbi Străine
Contactează şcoala
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Apr 2024
Introducere
Subiectul Științei Alimentelor este acel element de zi cu zi al „alimentelor”. Industria alimentară atrage din ce în ce mai mult atenția pentru siguranța alimentară și alte probleme, așa că obiectivul nostru este de a hrăni persoanele care pot fi active în această industrie.
În acest scop, folosind cele mai noi tehnologii, cum ar fi biotehnologia, se fac dezvoltări în domeniile tehnologiilor de prelucrare, depozitare și distribuție a alimentelor. Mai mult, studenții dobândesc o înțelegere a siguranței și funcționalității alimentelor și se angajează în învățare și cercetare referitoare la întreținerea și promovarea sănătății prin alimente și la sistemele care furnizează alimente sigure și abundente.
Pentru a obține cunoștințe și a învăța despre tehnologiile legate de „alimente”, care implică diverse aspecte, cum ar fi tehnologiile de fabricație, prelucrare și distribuție și metodele de la nivel molecular, precum și problemele de nutriție și igienă, studenții sunt implicați în prelegeri și experimente, pe lângă instruirea la fabricile de producție și la companiile legate de produse alimentare.