Keystone logo
ITM Paris

ITM Paris

ITM Paris

Introducere

De mai bine de 30 de ani, ITM Paris este școala de machiaj de referință pentru profesioniștii din cinematografie, audiovizual, modă, divertisment, publicitate și frumusețe.

Predarea este multidisciplinară. Acesta integrează domenii legate de machiaj, cum ar fi coafura, coafarea, posturile etc. Acest lucru le permite elevilor să înțeleagă profesiile cu care li se va cere să colaboreze, să înțeleagă constrângerile și cerințele și să le ia în considerare în propria lor muncă.

Predarea limbii engleze, în special a vocabularului industriei machiajului, facilitează integrarea studenților în echipe multiculturale în timpul producțiilor internaționale de film sau prezentărilor de modă.

Seminarele de citire și analiză a scenariilor permit elevilor să își dezvolte capacitatea de a anticipa și de a se pregăti pentru o filmare.

Scopul nostru este să ne transmitem prețioasa experiență de machiaj. Acesta este motivul pentru care lecțiile de machiaj specializate sunt date de vorbitori a căror activitate principală este practicarea profesiei unui machiaj profesionist.

Peste treizeci de vorbitori profesioniști intervin în fiecare an. Alături de tehnici, îi ajută pe oameni să descopere și să practice, mărturisesc calitățile necesare pentru a face bine această treabă.

Pluralitatea punctelor de vedere și a metodelor garantează dobândirea unei mari adaptabilități a elevilor la diversitatea echipelor de producție. Sunt și sunt ultimele știri din profesie. Echipa ITM Paris ține la curent cu inovațiile, în special cele tehnologice, care afectează sectorul machiajului profesional și își adaptează predarea în consecință.

Locații

  • Paris

    9, rue des Arènes 75005 Paris, 75005, Paris

    Întrebări