Keystone logo
Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Introducere

EAN Este o universitate care intenționează să formeze o comunitate educațională în care să analizați, discutați, să reflecteze și să producă cunoștințe cu privire la Stiinte Management, acordând o atenție deosebită importanță culturală și socială a proceselor și a serviciilor educaționale, care sunt transferate la comunitate.

Misiunea sa este de a instrui profesioniști antreprenori competente să conducă proiecte în schimbare și globale contexte, utilizând un sistem bazat pe responsabilitate socială și producerea de cunoștințe, care să contribuie la abordarea socială și economică de gestionare a dezvoltării.

Ele sunt principiile de acțiune:

formare umanistă. Semnificația contextului social în propunerea de învățământ. Participarea la plural în construcția unui proiect de calitate, inovație și incluziune. Răspunsul la cerințele societății și a pieței.

Acestea sunt valorile lor prioritare:

dragoste comandă martor spirit superior perseverență solidaritate excelență

Viziunea lor este de a fi un lider instituție în formarea de profesioniști antreprenori, în parteneriat cu sectorul productiv și generarea de cunoștințe inovatoare relevante pentru dezvoltarea economică și socială.

admitere

Rasele care dicteaza Institutul Universitar de Business School Argentina incepe de două ori pe an: Aprilie și August. Posturile vacante sunt limitate iar acestea se acordă în ordine strictă de înregistrare.

cursuri Times sunt oferite pe baza unor cote și, din acest motiv, alegerile sunt reduse în măsura în care acestea sunt finalizate.

Rezervările pentru înregistrare poate fi făcută până la un an înainte de începerea carierei alese.

documentația necesară

fotocopiile DNI 2 fotografii 4 culori x 4 copie legalizată a certificatului de studii. Fizică adecvată.

În cazul în care vă aflați în apropierea locațiile noastre, vă puteți apropia instituția și autentificarea documentelor prezentate în original și copie Centrul nostru Student Services. În cazul în care locuiți în mediul rural, puteți trimite prin poștă fotocopiile legalizate în fața unui notar public.

Cerințe suplimentare de intrare

Un interviu cu o instituție de învățământ consilier Participa la Ziua Bobocilor cu autoritățile academice ale Carrera.

web forței de muncă

Unul dintre obiective este de a facilita IUEAN elevii lor inserția în lumea profesională. În acest scop, ea are o platformă numită Web Laboral, care prezintă noul loc de muncă oferă în fiecare săptămână. Elevii se pot încărca CV-ul și se aplică pentru diferite căutări variind de la juniori la posturi de conducere. Pe de altă parte, pentru cei care fac primii pași pe piața muncii IUEAN are un program de stagiu în cazul în care elevii pot dobândi primele instrumente din zona dumneavoastră de interes și la final, este evaluat de către companie, în scopul de a observa lor dezvoltarea în post.

Locații

  • Buenos Aires

    Sede Centro: Av. Córdoba 1690 Capital Federal Sede Zona Norte: Av. Santa Fé 2162 Martínez, , Buenos Aires

Întrebări