Keystone logo
Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Introducere

Studenții internaționali pot câștiga un grad UI de prestigiu - pentru aproximativ 18.000 $ pe an

Indiana University Kokomo este foarte accesibil și oferă, de asemenea, burse pentru studenții internaționali! Undergraduates pot beneficia de burse de 5.000 $ pe an și absolvent studenții pot beneficia de 4.000 $ pe an!

La Indiana University Kokomo va câștiga unul dintre cele mai puternice grade în țară cel care vine cu suport unu-la-unu și instrucțiuni de la facultate inspirat, realizat, și dedicat. In fiecare an, vom ridica la bar. Noi adăugăm specializări și programe care lucrează pentru a ghida studenții noștri în locurile de muncă cele mai promițătoare și industriile viitorului, cum ar fi de îngrijire a sănătății, ospitalitate, informatică și mass-media pentru a-a numi doar câteva.

UI Kokomo are ceva pentru toată lumea! Vei castiga un grad UI la campusul nostru de aproximativ 4000 de studenți, cu dimensiuni mici clasă de aproximativ 20 - 25 de elevi! Vei obține pregătirea, abilitățile și experiența de lumea reală pe care ați configurat pentru o durată de viață de ces și au o tona de distracție în acest proces.

Viata de campus

Râsete. Miezul nopții nebunie. Bowling cosmic. Filmele out-door. Muzica live. Practica coreeană în Coreea. 1000-apă lupta balon. Planificarea Statewide conferințe istorice de conservare. Teatrul universitar. Comedianții în cantină. Jackrabbits jocuri cu prietenii. Încurajezi propria noastră Indy 500 Printesa. spirit aventuroasă. Citind o carte mare pe gazon. Ore de stat-of-the-art St Spitalul Joseph Simulare Centrul Clinic. Predare următoarea generație următorul val de competențe. Discuție reală cu cei mai buni prieteni. Experimente de conducere la Stiinta Rocks Tabara de vara. Gravă Cougar Crazie Țară. Piața agricultor pentru cele mai bune cookie-uri în jurul valorii. predare de student în Irlanda. Aproape Naked Mile! line zip prin campus. excursii biologie anchetei pe teren. sporturi intramural. Prezentarea la conferințe internaționale. #myIUK

Aducerea lumii la Indiana

La Indiana University Kokomo, puteți face parte de studiu în străinătate a programului dumneavoastră regulate academice, indiferent de dumneavoastră majore. călătorie internațională este una dintre cele mai eficiente experiențele pe care le poate avea pentru a extinde conștientizarea culturală, și să se pregătească pentru a lucra în societatea noastră din ce în ce la nivel mondial. Campusul oferă o gamă largă de destinații de călătorie / studiu, inclusiv Coreea de Sud, Guatemala, Germania, Olanda, Franța, Anglia, Italia și Polonia.

Sporturi de la UI Kokomo

Ne luăm foarte în serios sporturile noastre la UI Kokomo și suntem mândri de a fi acasă pentru sportivii noștri incredibile. Ce este mai impresionant, însă, este că acestea sunt câștigătoare în clasă, de asemenea. sportivii noștri aborda cadre universitare cu aceeași dedicație ei dau sporturile lor.

In acest an trecut am onorat 18 Sportivii de la KIAC Academic UI Kokomo

7 echipe varsity Baschet masculin, Cross Country, Golf Baschet feminin, Cross Country, volei și golf 21.500 de picioare pătrate de spațiu exercițiu

Cole Fitness Center dispune de 21.500 de picioare pătrați de spațiu exercițiul fizic plus clase nelimitate în grup, aproape aparate cardio nelimitat, o pistă de interior, de brand noi camere vestiare și greutăți de top-notch și mașini de fitness.

O moștenire de Putere

11474

Numărul de absolvenți de viață în rețeaua de absolvenți UI Kokomo din 2014. Atunci când deveniți un UI Kokomo Cougar faci parte dintr-o retea de absolventi care se întinde pe industrii, profesii, medii și culturi. alums UI ia mare mândrie în ghidarea, ceea ce duce, și angajarea lor proprii.

604897 și în creștere

Numărul de absolvenți de viață în rețeaua de absolvenți UI. Absolvind UI Kokomo vă acordă intrarea într-una dintre moștenirile cele mai puternice și mai mari de viață din lume.

Pregatirea pentru o viata de succes

Primul pas pentru aterizare de locuri de muncă ta de vis - exceland in un stagiu.

angajatorii de top vor să vadă un succes dovedit, dorința de a munci din greu, și o sete de a învăța noi competențe. stagiari UI Kokomo ajuta companiile de hosting cu proiecte speciale și de a da posibilitatea angajatorului de a obține idei și informații noi, dintr-un nou set de ochi.

Este sansa ta de a arăta cât de valoroase sunteți, dar, de asemenea, șansa de a afla ce vrei de la un loc de muncă prin testarea culturii, fluxul de lucru, si personalitatea de ansamblu a companiei.

Partener cu noi pentru a face acest lucru.

O UI Kokomo Carieră și Accesibilitate Centrul acționează ca dumneavoastră personal antrenor, antrenor, și majoretelor, ghidarea stagiului și căutarea de locuri de muncă. Acestea vă ajută să perfecționeze CV-ul și vă sfătuim pe orice, de la abilitățile de interviu și eticheta pentru a stăpâni tinuta de afaceri și de navigație negocierilor salariale.

1.069 - Numărul de întâlniri unu la unu cariera noastra si accesibilitate Centrul a avut cu studenții din 2014. 164 stagiari plasate în 2014. 24% din 2013.

O comunitate În cazul în care Aparții

Locații

  • Kokomo

    2300 S. Washington Street, Kokomo, IN 46902-9003, , Kokomo

Întrebări