Keystone logo
IUMW - International University of Malaya-Wales

IUMW - International University of Malaya-Wales

IUMW - International University of Malaya-Wales

Introducere

"Un parteneriat unic, o oportunitate unică"

Cea mai mare colaborare este în sfârșit în Kuala Lumpur. Universitatea Internațională Malaya-Țara Galilor ( IUMW ) este un parteneriat reciproc între Universitatea Malaya și Universitatea Wales din Marea Britanie.

IUMW este prima universitate din Asia de Sud-Est care va fi acceptată ca membru al Academiei de Învățământ Superior din Regatul Unit (HEA), un organism britanic de renume în domeniul învățării și predării în învățământul superior.

Concentrându-se atât pe realizările deosebite ale universităților, cât și pe propria noastră grupă de academicieni, IUMW oferă o serie de cursuri universitare și postuniversitare studenților locali și internaționali. Dorim să fim o universitate cuprinzătoare de cercetare orientată către cercetare, recunoscută pentru predarea inovatoare și învățare, cercetare, servicii sociale și managementul educației.

Viziune

Viziunea noastră este să fie o instituție de învățământ superior, exemplară și inovatoare, renumită pentru absolvenții săi, care sunt relevante pentru cerințele globale și să creeze valoare pentru lumea deschisă și colaborativă a afacerilor, comerțului, științei și tehnologiei.

Misiune

Inima misiunii noastre este de a înființa și de a susține o instituție de învățământ superior internațional a cărei marcă distinctă reprezintă o excelență mondială în predare, învățare și cercetare și inovare. Absolvenții noștri sunt ambasadorii noștri de marcă, care vor fi forțele motrice ale piețelor locale și globale.

Valorile de bază

  • În efortul nostru de a realiza viziunea și misiunea noastră, aceste valori esențiale ne ghidează:
  • Adoptarea dezvoltării durabile ca principiu central de organizare a activităților sale
  • Fiind inovatoare și întreprinzătoare
  • Fiți relevanți pentru a rămâne în prim plan
  • Fiind cinstit și demn de încredere în relațiile noastre cu părțile interesate
  • Oferind calitate și excelență cu mândrie
  • Respectarea celorlalți pentru ai inspira să-și aducă cele mai bune rezultate

Locații

  • Kuala Lumpur

    International University of Malaya-Wales, Administration Wing, 1st Floor, Block A City Campus, Jalan Tun Ismail , 50480 , Kuala Lumpur

Întrebări