Keystone logo
© Domus Academy
Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Introducere

Academia de Muzică Jam Academy de Lucca Este o ultimă oră centru multi-scop în predarea muzicii moderne contemporane. de la 2001 Până în prezent, școala de muzică Jam Academy Acesta a oferit la mai mult de 5000 de elevi posibilitatea de a descoperi și de a spori talentul lor muzical. Formarea este împărțit în cursuri de nivel bază și Învățământ superior.

Comunicatele academie Jam calificări recunoscute de Interpreții Londra examinare și acreditat de BTEC Pearson (Instituție engleză pentru calificări academice și profesionale), Universitatea din Bedfordshire, Trinity College (Examene Board - Autoritatea de Certificare britanică). de la 2012 Jam Academia a încheiat un parteneriat cu MAD în numele lui Valerio Silvestro si Loredana Lubrano inclusiv o în stabilirea lor metodologii de predare MAD - Muzica de Dezvoltare Aptitude. de la 2015 Jam colaborează în mod constant cu 'Asociația Compozitorilor europene Cluster Lucca, care, începând cu anul 2009, a produs multe activități muzicale clasice și moderne din întreaga Europă. studenții și facultății noastre sunt implicați în mod constant în diferite proiecte organizate în țara noastră.

din noiembrie 2016 Jam Academia este înfrățită cu Conservatorul din Universitatea Daejin - Seul Coreea. Acordul prevede schimbul între studenți din cele două academii de muzică, în scopul de a promova schimburile educaționale și culturale. Acesta oferă posibilitatea de a studia, lucra și de a trăi în instituție înfrățită.

din decembrie 2016 academie Jam Academiei, în sprijinul tuturor "Asociația Academia de Muzica LuccaEl a intrat în "Registrul Național al Școlii alternanței Iov. „Un alt pas mic pentru a reduce din ce în ce decalajul dintre lumea educației și industriei muzicale. Din martie 2017 marele chitarist la nivel internațional aclamat, Ciro Manna, Devine parte a învățământului superior Bachelor of Arts Jam Academiei cursuri de facultate școală. Ciro Manna avea loc la intervale regulate individuale și de grup lecții de programare.

Locații

  • Lucca

    Via di Tiglio, 1369/d San Filippo https://www.facebook.com/scuolajam Lucca, 55100, Lucca

Întrebări