Keystone logo
Jarvis Christian College

Jarvis Christian College

Jarvis Christian College

Introducere

Jarvis Christian College este o instituție de artă liberală neagră, de bacalaureat, afiliată cu Biserica Creștină (Discipoli ai lui Hristos). Misiunea Colegiului este de a pregăti o populație diversă de cursanți pe tot parcursul vieții din punct de vedere intelectual, social, spiritual și personal, oferind servicii interactive și folosind modalități variate de livrare a instruirii.

În sprijinul misiunii sale, Jarvis Christian College a adoptat aceste principii directoare:

Bursă și învățare pe tot parcursul vieții: să susțină învățarea pe tot parcursul vieții, provocând și sprijinind studenții și personalul să urmărească dezvoltarea intelectuală, personală și profesională.

Serviciu: să oferim în mod intenționat o experiență de calitate studenților, colegilor, comunităților înconjurătoare și națiunii prin servicii comunitare și angajament civic, deoarece serviciul este nucleul profesiei noastre.

Integritate: să manifestăm un comportament etic în cadrul academic și dincolo de acesta și să fim buni administratori ai resurselor noastre financiare, acționând ca persoane de înalt caracter, ghidate de un angajament față de transparență, corectitudine și onestitate.

Respect: Să îmbrățișeze doctrinele credinței, familiei și comunității, care asigură incluziune și diversitate, înțelegând că fiecare persoană trebuie tratată cu profesionalism, curtoazie și bunătate.

Responsabilitate: Să fim responsabili și responsabili pentru acțiunile noastre în fiecare situație, deoarece se referă la Colegiu, comunitate și națiune.

Etică creștină: Pentru a sublinia că calea spirituală creștină oferă un cod etic care, atunci când este urmat, va face pentru o persoană mai bună, un colegiu mai bun, o comunitate mai bună și o lume mai bună.

Locații

  • Hawkins

    Private Road 7631 Hwy 80 E, 75765, Hawkins

    Întrebări