Keystone logo
© Carrianna Field
Javier Barroeta Alta Costura

Javier Barroeta Alta Costura

Javier Barroeta Alta Costura

Introducere

Școala dvs. de modă și Haute Couture din Bilbao

Specializați în lumea modei, design textil și Haute Couture.

121821_121804_JavierBarroetaenclase.jpg

Învață să-ți creezi propriile rochii și tot ceea ce vrei să știi despre lumea haute couture cu școala Javier Barroeta.

Cu mai bine de 40 de ani în lumea Haute Couture, Javier Barroeta detectează lipsa pregătirii practice la tinerii designeri, iar în 2015 deschide ușile Școlii sale Haute Couture, un pionier în Țara Bascilor.

Pentru a da continuitate moștenirii lor, pasionați de modă și tineri designeri din întreaga lume, aceștia învață fiecare curs tehnicile lor unice sub direcția lor creativă, pentru a se specializa în lumea Haute Couture cu o ofertă extinsă de formare.

121824_121802_Anthony-Molina-8web.jpg

De ce să te antrenezi în industria modei cu școala Javier Barroeta?

 • Peste 2,5% din PIB: sector în creștere continuă
 • Peste 19.000 de companii: sector strategic în Spania în industria modei
 • Stagii în cele mai prestigioase companii atât la nivel național, cât și internațional
 • Recunoașterea internațională a uneia dintre referințele Haute Couture din Spania și ale profesorilor care au lucrat pentru principalele mărci de modă

Valori scolare

 • Pregătire practică 100%
 • Modeling pe Couture Mannequin
 • Grupuri mici
 • Antrenament personalizat
 • Profesioniști din sectorul Haute Couture și Design
 • Aflați istoria și metodologia școlii
 • Cusut 100% lucrat manual, antrenament unic.

Colaboratorii noștri

Acorduri cu companii importante pentru efectuarea de stagii.

121819_collaboration.png

Istoria Școlii Haute Couture

Javier Barroeta s-a născut în Lemoa (Bizkaia, Țara Bascilor), unde vocația sa timpurie de couturier l-a determinat să fie un discipol al celor mai buni din timpul său, maestrul de înaltă couture Pedro Rodríguez. Ca parte a echipei sale din Madrid, Javier Barroeta află de patru ani că a fost primul din Spania care a făcut parade pe pasarelele cu manechine. Un couturier foarte interesant și o piesă esențială pentru a înțelege istoria modei spaniole. Astăzi, Javier este continuatorul unei moșteniri pe care și-a făcut-o, dezvoltând propria tehnică perfecționată și îmbogățită cu experiența sa ca maestru de couture în acești 40 de ani.

În 1989 a fondat ceea ce este acum casa sa de înaltă couture la Bilbao. Este în atelierul său unde își face, își prezintă colecțiile și îi răsfățează clienților. De-a lungul anilor, își extinde Universul cu crearea de rochii de mireasă, rochii de nașă și rochii de invitați proiectate exclusiv una câte una. La rândul său, el își creează propria linie de pret-a-porter, semi-couture și prelucrare din piele înaltă "o lucrare minuțioasă și emoțională în care lucrez cu sentimente", explică Javier. Colecții rafinate pentru femei speciale.

Javier Barroeta detectează o lipsă de pregătire practică la tinerii designeri, iar în 2015 deschide ușile Școlii sale Haute Couture, un pionier în Țara Bascilor. Pentru a da continuitate moștenirii lor, pasionați de modă și tineri designeri din întreaga lume, aceștia învață fiecare curs tehnicile lor unice sub direcția lor creativă, pentru a se specializa în lumea Haute Couture cu o ofertă extinsă de formare.

121825_121810_JavierBarroetamodelaje2.jpg

filozofie

Această școală se bazează pe o lucrare artizanală în care munca manuală și noile tehnologii se reunesc pentru a instrui viitorii designeri de modă.

Filozofia Școlii Javier Barroeta Bilbao este de a transmite toate cunoștințele dobândite de-a lungul carierei sale, astfel încât tinerii designeri să aibă o stăpânire a comerțului pentru a putea conduce sau a face parte din echipe mari sau ateliere

Cuvântul oficial provine de la termenul de comerț, Javier Barroeta crede cu tărie că comerțul Haute Couture trebuie transmis, astfel încât calitatea și designul să rămână semnul distinctiv al viitorilor designeri de modă.

121822_121805_JavierBarroetadisenoycreatividad.jpg

metodologie

Javier Barroeta School of Fashion and Haute Couture propune un atelier de pregătire în care Coase și modelare pe manechine sunt esențiale.

Știind că este necesară o pregătire artistică și de proiectare pentru a instrui, de asemenea, viitorii creativi Școala Javier Barroeta Bilbao Haute Couture se bazează pe 3 piloni:

 • Modelarea pe manechin
 • Cusut manual
 • Creativitate și design

Toate subiectele se completează și se unesc, astfel încât studentul să aibă o formare continuă și să dinamizeze fiecare secțiune.

obiective

Javier Barroeta Bilbao Haute Couture School este fondată cu scopul de a oferi o pregătire practică 100%, unde elevii învață tehnicile necesare pentru a îndeplini diferite discipline în lumea modei.

121827_121801_JavierBarroeta.jpg

Locații

 • Bilbao

  Concha Jeneralaren Kalea, 6, Bilbao, Spain, 48008, Bilbao

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări