Keystone logo
© Will Kirk
Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Introducere

Johns Hopkins University, fondată în 1876 și clasată pe locul șaptea printre universitățile naționale în 2022 de US News and World Report, este o universitate de cercetare de top cu locații în campus în Baltimore, Maryland și Washington, DC Dedicată urmăririi cunoașterii și angajată să cultive fiecare student. capacitatea de învățare pe tot parcursul vieții, Johns Hopkins încurajează cercetarea independentă și originală și se străduiește să aducă în lume beneficiile descoperirii. Divizia de programe academice avansate Johns Hopkins University oferă programe profesionale de absolvire și certificate pentru adulții care doresc flexibilitate, avansare în carieră și îmbogățire personală.

Admitere

Cerințe generale de admitere JHU AAP

Cerințele de admitere variază în funcție de programul la care aplicați. Pentru informații mai specifice cu privire la programul dvs. de interes, vă rugăm să ne contactați sau să citiți pagina relevantă a programului. Cu toate acestea, criteriile de admitere la nivelul universității includ următoarele:

 • Diplomă de licență de la un colegiu sau universitate din SUA acreditat la nivel regional (sau înscriere curentă în ultimul semestru al studiilor universitare). Certificatele AAP Post-Master necesită, de asemenea, absolvirea unei diplome de master sau echivalent.
 • Solicitanții care și-au primit diploma de licență într-o țară din afara Statelor Unite trebuie să furnizeze o evaluare a acreditărilor curs cu curs și scoruri TOEFL sau IELTS dacă engleza nu este limba lor maternă.
 • GPA minim de 3.0 pe o scară de 4.0. Îndeplinirea cerinței minime GPA nu garantează admiterea.

Locații

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

  Întrebări