Keystone logo
Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Introducere

Bine ați venit la Karelia University Of Applied Sciences

Calea către un viitor minunat este pavat cu abilități și expertiză. Karelia University Of Applied Sciences Karelia (Karelia UAS) este mândră să facă parte din această dezvoltare prin formarea unor profesioniști calificați. Karelia UAS este o organizație multidisciplinară, larg conectată, internațională și inovatoare, care oferă educație care duce la diplome de licență și master. Karelia UAS operează în șapte domenii de studiu, oferind 22 de programe, dintre care cinci studii la nivel de master. Domeniile de studiu sunt îngrijirea sănătății și studiile sociale, afaceri, inginerie, silvicultură, mass-media și managementul ospitalității. Karelia UAS operează în două campusuri în imediata apropiere a centrului orașului Joensuu, în partea de est a Finlandei.

Karelia UAS este un operator semnificativ și bine recunoscut în educație și joacă un rol cheie în activitățile de dezvoltare regională și de cercetare, dezvoltare și inovare (CDI). Karelia UAS operează activ în diferite rețele naționale și internaționale. Rețelele internaționale de parteneri includ multe țări asiatice, africane, europene și din America de Nord și de Sud. China este una dintre țările partenere cheie în care cooperarea în domeniul educației este dezvoltată activ și sistemic în colaborare cu partenerii.

Oferim condiții excelente pentru studenții internaționali care se străduiesc alături de noi să fie experții viitorului. În Karelia University Of Applied Sciences , toți studenții lucrează îndeaproape cu companiile locale și cu alte instituții de învățământ la proiecte interesante de cercetare și dezvoltare. Fiecare student își construiește o bază solidă în domeniul său de-a lungul studiilor. Curriculumul este personalizat în funcție de preferințele și nevoile fiecărui student și este completat printr-un contact strâns cu potențialii angajatori. O diplomă de la Karelia University Of Applied Sciences din Karelia University Of Applied Sciences va oferi abilitățile profesionale necesare pentru un viitor plin de satisfacții.

Karelia University Of Applied Sciences","author_url":"","source":""}" />

141923_141849_karelia-image-students.jpg

Lumea noastră strălucitoare

 • Studenți: 3867
 • Personal: 303
 • Grade acordate: 742
 • Rata de satisfacție a studenților: 81%

Studenții noștri internaționali din lumea luminoasă

 • Studenți internaționali:
 • Studenți de schimb / an: 150 de ieșire, 120 de intrare

Campusurile din Karelia UAS

Campusurile Universității de Științe Aplicate din Karelia funcționează în două locații din Joensuu. Campusurile sunt medii de învățare și dezvoltare pe mai multe domenii care permit posibilități de studiu peste granițele diferitelor programe de studii.

La Campusul Wärtsilä, studenții pentru afaceri internaționale, economie, turism, silvicultură și inginerie lucrează pentru viitorul lor profesional. În campusul Tikkarinne, studenții în asistență medicală, fizioterapie, servicii sociale, asistență socială și sănătate își construiesc cariera. Tikkarinne este situat aproape de spitalul orașului din Niinivaara.

Campusurile sunt aproape unul de celălalt și se poate ajunge ușor pe jos sau cu bicicleta. În campusurile noastre, vă veți bucura de un mediu de învățare relaxat și cald și vă veți face parte din comunitatea noastră de susținere. Puteți accesa cu ușurință campusurile noastre din toate părțile orașului cu bicicleta și autobuzul.

Campusurile noastre sunt moderne; accesul la internet wireless, precum și facilitățile de lucru în grup și de calcul vă permit să studiați eficient. Facilitățile campusului nostru oferă locuri versatile pentru studii independente. De asemenea, siguranța studenților noștri este prioritatea noastră: sistemul de securitate funcționează non-stop și este suficient de flexibil pentru a permite studenților să lucreze în incinta campusului până la ora 21 seara.

Biblioteca este situată în campusul Tikkarinne, cu un laborator de calculatoare, o sală de studiu silențioasă, birouri de studiu și săli de lucru în grup. Colecțiile bibliotecii constau în cărți, teze, ziare și reviste, atât tipărite, cât și electronice. Bibliotecarii noștri sprijină studenții în efectuarea căutărilor și împrumuturilor.

Restaurantele Campus vă oferă mic dejun, prânz și gustări calde și la prețuri accesibile, la prețuri reduse pentru studenți.

Asistența medicală a studenților este întotdeauna disponibilă pentru probleme de sănătate de bază, cu facilități moderne și îngrijiri din toată inima de la asistentele noastre medicale.

Veți primi un permis de parcare în prima zi de studii de la îngrijitorul campusului.

Locații

 • Joensuu

  Wärtsilä Campus, Karjalankatu 3, 80200, Joensuu

  • Joensuu

   Tikkarinne 9, 80200, Joensuu

   Întrebări