Keystone logo
Karl Landsteiner University of Health Sciences

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Introducere

Universitatea își propune să joace un rol esențial în dezvoltarea științei și tehnologiei legate de sănătate, concentrându-se pe patru domenii de studiu: științele medicale, medicina umană, psihoterapia și consilierea și neuroreabilitarea.

Gama noastra de cursuri care evolueaza pentru perspectivele lor internationale, design interdisciplinar si accent pe inginerie biomedicala si economie de sanatate, va fi un supliment valoros la cursurile oferite la universitatile publice din Austria.

O echipă de experți din sectorul public de învățământ superior și servicii de sănătate formează Consiliul consultativ al programului universitar. Universitatea se bazează pe experiența Universității din Viena, a Universității de Științe Aplicate Krems, a Universității de Științe Aplicate IMC Krems, a Universității Viena de Tehnologie, a spitalului NÖ Landeskliniken-Holding și a Universității din Basel.

Declarația de misiune

Viitorul cere noi perspective asupra sănătății. Trebuie găsite soluții la problemele cauzate de creșterea populației, de creșterea speranței de viață, de creșterea costurilor și de creșterea cererii de experți cu înaltă calificare.

Ne consideram pionier pentru inovatia in domeniul educatiei si cercetarii in domeniile medicinei si stiintelor de sanatate si un catalizator pentru munca care va aduce beneficii societatii in general.

Ca parte a unei abordări holocale, care consideră sănătatea ca piatra de temelie a bunăstării fizice, mentale și spirituale, am reunit patru discipline care au un impact decisiv asupra politicii de sănătate - știința sănătății, medicina umană, psihoterapia și consilierea și neuroreabilitarea - sub steagul științelor medicale. Cursuri specializate în inginerie biomedicală și economie de sănătate sunt o parte importantă a programelor de gradul nostru.

Un accent puternic pe domeniile interconectate ale medicinei umane, ingineriei biomedicale și economiei de sănătate este o altă fațetă a filozofiei integrative, interdisciplinare. Interacțiunea dintre aceste trei discipline deschide noi domenii de studiu academic și de cercetare pentru profesioniștii din domeniul sănătății, care se află într-o mare cerere pe piața internațională a muncii.

Obiective

Karl Landsteiner University of Health Sciences educă următoarea generație de oameni de știință și medici de sănătate. Ei vor fi pionieri în noi domenii de cercetare și purtătoare de pavilioane pentru o abordare interdisciplinară a sănătății și medicinii. Acestea vor stabili noi standarde pentru prevenirea, diagnosticarea și tratamentul, precum și cercetarea bolilor din secolul 21 și a condițiilor medicale.

Programele de studii în științe ale sănătății, medicina umană, psihoterapie și consiliere și neuroreabilitate dezvoltă abilitățile de comunicare, profesionale și rezolvare a problemelor elevilor. Rețeaua noastră de spitale partenere din St. Pölten, Krems și Tulln ne permite să oferim studenților o educație bazată pe cercetare, asigurată de calitate, și să realizăm cercetări clinice de top cu o reputație internațională puternică.

Ingineria biomedicală și economia în domeniul sănătății sunt domenii cheie în cadrul Universității Karl Landsteiner. Ambele subiecte sunt parte integrantă a curriculum-ului nostru de ultimă oră și a componentelor esențiale ale programelor noastre de studii și a inițiativelor noastre de cercetare. Absolvenții noștri sunt în măsură să înțeleagă implicațiile inovațiilor din domeniul ingineriei biomedicale și să facă față provocărilor generate de politicile în domeniul sănătății.

Programele noastre de studii bazate pe cerere, cu accent internațional puternic, pun bazele pentru educația de primă clasă, profesii noi, cercetare valoroasă și afaceri inovatoare. Această combinație, la rândul său, oferă pacienților acces la servicii de sănătate de cea mai bună calitate, susținute de predarea, cercetarea și tehnologia de vârf.

Locații

  • Krems an der Donau

    Karl Landsteiner University of Health Sciences Dr.-Karl-Dorrek-Straße 30 A-3500 Krems an der Donau, 3500, Krems an der Donau

Întrebări