Keystone logo
Kean University College of Education

Kean University College of Education

Kean University College of Education

Introducere

Fondată în 1855, Universitatea Kean a fost prima instituție publică post-secundară din New Jersey. Cu o bogată istorie de excelență și inovație în învățământul superior, Kean este o universitate mondială, vibrantă și diversă, care oferă mai mult de 50 de specialități universitare și mai mult de 60 de opțiuni pentru studii postuniversitare, inclusiv șase programe de doctorat într-o varietate de discipline.

De la rădăcinile sale ca colegiu de profesori, Universitatea Kean din Union, New Jersey, a devenit o instituție globală globală de învățământ superior care deservește o înscriere diversă de peste 16.000 de studenți de licență și absolvenți. Misiunea lui Kean este de a oferi o educație accesibilă, accesibilă și de clasă mondială, care pregătește elevii să gândească și să răspundă critic și creativ într-o lume în schimbare rapidă.

Universitatea își continuă moștenirea ca producător de top de profesori din New Jersey și este un centru educațional în creștere în domeniile afacerilor, îngrijirii sănătății și tehnologiei. Cele șase colegii universitare - Colegiul pentru afaceri și management public; Colegiul Educației; Colegiul de Arte Liberale; Colegiul de Științe ale Naturii, Aplicate și al Sănătății; Colegiul Michael Graves; și Centrul pentru Știință, Tehnologie și Matematică din New Jersey - oferă mai mult de 50 de diplome universitare pe o gamă completă de discipline academice. Nathan Weiss Graduate College oferă șase programe de doctorat și mai mult de 60 de opțiuni pentru studii postuniversitare care conduc la diplome de masterat, diplome profesionale sau certificări.

Locații

  • Jersey City

    1000 Morris Avenue Union, New Jersey 07083, , Jersey City

    Întrebări