Keystone logo
Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Introducere

DESPRE COLEGIUL DE AERONAUTICĂ ȘI INGINERIE

Colegiul de Aeronautică și Inginerie (CAE) este una dintre cele unsprezece colegii ale Universității de Stat din Kent, cu aproximativ 1.000 de studenți și o creștere de aproape două cifre în ultimii ani. Fiind unul dintre colegiile sale cu cea mai rapidă creștere, universitatea și-a asumat un sprijin puternic pentru a-și extinde programele. Statul Kent a construit o nouă clădire de 55.000 de metri pătrați pentru colegiu. Clădirea Aeronautică și Tehnologie (ATB) este situată la 1400 Lefton Esplanade.

Istoria Colegiului

Programele de tehnologie de la Kent au început încă din 1913, când spațiul a fost alocat în campus pentru "pregătire manuală" ca o componentă integrală pentru pregătirea cadrelor didactice la Kent State School Normal. În 1995, Școala Independentă de Tehnologie a fost înființată ca o unitate academică integrată în campus. Școala Independentă de Tehnologie a constat din trei unități academice, și anume: Divizia de Aeronautică, Divizia de Aplicată Afaceri și Tehnologie și Divizia de Științe Aplicate și Tehnologie. În 2006, Școala de Tehnologie a obținut statutul de colegiu și a devenit Colegiul Tehnic. În 2011, toate programele de tehnologie asociate campusurilor regionale au fost separate de campusul Kent și au devenit parte a noului Colegiu Regional format. În iulie 2012, numele Colegiului de Tehnologie a fost schimbat în Colegiul de Inginerie Aplicată, Sustenabilitate și Tehnologie, pentru a reflecta misiunea în schimbare a Colegiului față de dezvoltarea de noi programe inginerice aplicate și de sustenabilitate. În iulie 2017, a fost ales Colegiul de Aeronautică și Inginerie.

85374_pexels-photo-1438072.jpeg

Declarația de misiune

Să îmbrățișeze o sinergie unică a aeronauticii, ingineriei și tehnologiilor, schimbând pozitiv traiectoria comunității regionale, naționale și globale prin: Oferirea unei experiențe educaționale dinamice care încurajează învățarea experiențială; Cultivarea cercetării inovatoare care transformă ideile în realitate; și de a crea profesioniști de gândire în viitor, dedicați depășirii limitelor și îmbunătățirea vieții.

Statistică

Colegiul de Aeronautică și Inginerie (CAE) este unul dintre cele unsprezece colegii ale Universității de Stat Kent, cu aproximativ 1.000 de studenți și o creștere aproape de două cifre în ultimii ani. Fiind unul dintre colegiile sale cu cea mai rapidă creștere, universitatea și-a angajat un sprijin puternic pentru a-și extinde programele. Kent State a construit o nouă clădire de 55.000 de metri pătrați pentru colegiu. Clădirea de aeronautică și tehnologie (ATB) este situată la 1400 Lefton Esplanade.

    Locații

    • Kent

      Aeronautics and Technology Building (ATB), 1400 Lefton Esplanade, 44242, Kent

    Întrebări