Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Kent State University - College of the Arts

Kent State University - College of the Arts

Kent State University - College of the Arts

Introducere

Colegiul Artelor este o arenă vibrantă de studiu și practică profesională care cuprinde artele vizuale, performante și de design. Sălile noastre de concerte, teatrele și galeriile aduc colaborarea creativă a studenților și a facultăților în curentul principal al vieții culturale din campus. În facilitățile noastre, experiențele de învățare integrate și cercetarea îmbină practica profesională și investigația academică. Stagiile și alte experiențe din afara campusului îmbunătățesc intrarea în carieră.

Aceste resurse curriculare variate, conduse de profesori dinamici și cărturari, deservesc aproximativ 2.600 de studenți din cele patru școli de artă, design de modă și merchandising, muzică și teatru și dans. Nouă opțiuni de grad oferă mai mult de 50 de concentrații individuale de programe la bacalaureat până la niveluri de doctorat. Toți studenții universității sunt deserviți prin cursuri care îndeplinesc cerințele Kent Core Courses, diferiți minori din alte programe, precum și interesele elective ale persoanelor. Peste 100.000 de persoane participă anual la concerte, piese de teatru și expoziții ale colegiului.

Diversitatea culturală a studenților și a facultăților noastre, colaborările profesionale menținute de școlile noastre și mediul însuflețitor al unei universități de predare și cercetare cuprinzătoare vă invită să vă alăturați celor peste 15.000 de absolvenți care au ales Colegiul Artelor. Așteptăm cu nerăbdare să vă implicăm în această experiență dinamică.

John R. Crawford-Spinelli, Ed.D. Decan

HARTA ROAD STRATEGICĂ 2019-2024

1. Îmbunătățirea pregătirii pentru carieră pentru studenți (Prioritatea 1 universitară - În primul rând studenții)

2. Inovați programa (Universitatea Prioritatea 1 - Studenții întâi și Prioritatea 2 - Un stat Kent distinctiv)

3. Îmbunătățirea mediului de învățare al Colegiului Artelor pe baza feedback-ului studiului climatic (Prioritatea 5 a Universității - Administrarea organizațională)

4. Creșteți bursele studențești (Prioritatea 1 universitară - În primul rând studenții)

5. Concentrați eforturile de marketing pentru recrutarea de studenți și absolvenți (Prioritatea universitară 2 - Un stat Kent distinctiv și prioritate

4 - Impact regional)

6. Angajați-vă într-un angajament comunitar mai concentrat (Prioritatea 4 a universității - Impact regional)

7. Creșterea clasamentului național și a recunoașterii internaționale (Prioritatea 3 universitară - Competitivitate globală)

8. Creșteți profilul de cercetare / activitate creativă și urmăriți-l în mod constant (Prioritatea 2 a universității - Un stat Kent distinctiv și Prioritatea 3 - Competitivitatea globală)

9. Creați numiri facultative interdisciplinare intenționate și strategice finanțate de colegiu (Universitatea Prioritatea 2 - Un stat Kent distinctiv și Prioritatea 3 - Competitivitatea globală)

10. Creșteți inițiativele de angajare a absolvenților (Prioritatea 4 a universității - Impact regional și Prioritatea 5 - Administrarea organizațională)

Locații

  • Kent

    East Summit Street,800, 44240, Kent

    Programe

    Întrebări