Keystone logo
Keuka College

Keuka College

Keuka College

Introducere

Keuka Colegiul a fost fondat in 1890 si este situat pe malul lacului Keuka în Finger Lakes regiune din New York de stat. Keuka College este un privat, universitare și postuniversitare, Colegiul rezidential care ofera programe de licență și master în campus și prin studiile accelerată pentru Programul adulți și programe internaționale din China și Vietnam.

Indiferent de gradul sau de locație, absolvenți Keuka Colegiul lăuda, o experiență semnificativă din lumea reală, care impresioneaza angajatorii și școli absolvent.

Și asta pentru că învățarea experiențială a fost mult timp piatra de temelie a experienței Keuka College. O serie de surse foarte respectat, naționale au lăudat experienta Keuka College, inclusiv mass-media de imprimare (US News & World Report, The New York Times, Washington lunar), bazele de învățământ (Fundația Carnegie pentru promovarea de predare), și chiar Casa Albă (Învățământului Superior comunitare Serviciul președintelui Honor Roll).

În centrul angajamentului Keuka Colegiului de a experiențiale de învățare este de câmp Perioada, un program de internship necesar pentru studenții noștri de licență campus acasă. În fiecare an, ei acumula 140 de ore de hands-on experiență, punerea în practică ceea ce au învățat în sala de clasă. Elevii pot alege să urmeze Perioadele plan internațional cu universități partenere ale Colegiului sau pe cont propriu.

Keuka Colegiul oferă 34 de programe universitare de licență în campus sa de origine, multe cu concentrații de specialitate; 27 minori; și specializări de sine-proiectat. Keuka Colegiul oferă, de asemenea, programe de studii de masterat șapte și programele de pre-profesionale in stomatologie, drept, medicină, medicină veterinară, optometrie, farmacie, si terapie fizica.

În folosul comunității a fost parte integrantă a experienței Keuka College, deoarece a fost fondat și astăzi, toate cluburile 40-plus pe campusul acasă sunt necesare pentru a efectua cel puțin un proiect în folosul comunității în fiecare semestru. Keuka Colegiul oferă 17 sporturi intre colegii și o varietate de sporturi intramural în campus de origine.

Prin studiile accelerată pentru Programul adulți (ASAP), Colegiul oferă programe de finalizare Licenta in management organizațional, sistemele de justiție penală, asistența socială, și care alăptează, precum și de masterat în management, administrare de justiție penală, și care alăptează în locații în jurul New de stat York. Colegiul extinde, de asemenea oportunitățile educaționale prin intermediul internetului, prin Biroul său Wertman de învățământ la distanță.

Keuka College este, de asemenea, un jucator de învățământ major în Pacific Rim, cu 2680 de studenți chinezi care desfășoară grade Keuka Colegiu, la patru universități partenere, una dintre cele mai mari înscrierile cu privire la orice colegiu din SUA operează în țară. Un alt 505 de studenți vietnamezi fac, de asemenea, la două universități din Vietnam. Mai mult de 110 de studenți internaționali studia în campusul acasă.

Valorile noastre

• Integritate. La Keuka College, comporta etic și cu integritate înseamnă a fi sincer, respectarea promisiunilor, și respectând proprietatea și interesele altora. Integritatea noastră personală și profesională ghiduri acțiunile comunității noastre colegiu, susține dezvoltarea caracterului, wellness, și spiritualitatea studenții noștri, și ne face o societate mai civile. Keuka Colegiul dezvoltă integritate și comportament etic în studenții săi prin curriculum și prin modelarea comportamentului consecvent onest și sincer de facultate, personal, administrația, si absolventi.

• Excelență academică. La Keuka College, excelenta academica este esențială pentru misiunea de învățământ Colegiului, și așteptări înalte sunt stabilite pentru studenți și facultate deopotrivă. Apreciem realizare intelectuală și burse, angaja practici educaționale inovatoare și angajarea de a dezvolta întreaga persoană, și subliniază cultivarea abilitățile de gândire critică și dragostea de învățare. Excelență academică nu este numai o funcție de abilitățile intelectuale ale elevilor Colegiului, ci mai degrabă este foarte dependentă de calitatea și rigoarea procesului de predare / învățare.

• Student-centrarea. La Keuka College, oferim o experiență de învățare holistică stimularea creșterii intelectuală și personală a fiecărui elev. Elevii, cadrele didactice, personalul, si absolventi sunt angajate într-un mod care face legătura între procesul de învățare la lumea de dincolo de fotbal. Prin programe academice, parteneriate de colaborare și experiențe de învățare experiențială, elevii Keuka Colegiul extinde competențele și perspectivele de carieră, responsabilitate personală, wellness, și angajamentul civic lor.

• Diversitate. La Keuka College, noi recunoaștem, respect, și celebra diferențele noastre. Comunitatea noastră este format din mai multe identități, fiecare dintre care oferă o perspectivă de prim rang. Am promova un mediu incluziv în care lucrăm în mod intenționat spre înțelegere, respectând, și apreciind diversitatea. În acest sens, vom trece dincolo de toleranța la înțelegerea și respectul reciproc.

• Perspectivă globală. La Keuka College, având o perspectivă globală înseamnă a fi deschis la minte atunci când se lucrează cu persoane de origine geografică diverse și a patrimoniului cultural - de învățare de la ei, iar ei de la noi. În scopul de a pregăti studenții pentru lumea secolului 21, le oferi oportunități de a învăța și de a interacționa cu alte culturi, popoare, și perspective. Expunerea elev are loc în mai multe moduri - în sala de clasă, prin programele noastre interne și internaționale academice și curriculum, cât și în afara sălii de clasă, prin posibilitati multiple de a interacționa cu oameni din diverse medii și experiențe.

• Stewardship. La Keuka College, ne angajam sa conservarea și construirea moștenirea noastră pentru generațiile viitoare și pentru a dezvoltarea unui simț de responsabilitate și angajamentul de a de fotbal. Administrare activă este o responsabilitate etică și instituțional care întruchipează, utilizarea prudentă atent și gestionarea resurselor noastre, inclusiv oamenii noștri, participații financiare, resurse naturale și activelor de capital. Colegiul și componenții acestora au un imperativ moral și financiar pentru a utiliza mai multe și variate resursele noastre în moduri care sunt eficace, eficient, și durabil.

• Cetăţenie. La Keuka College, credem cetățenie include aspecte legate de leadership, servicii, și responsabilitatea socială. Toți membrii comunității Keuka Colegiului să se străduiască să fie lideri buni și cetățeni exemplari. Liderii eficienti și cetățenii prezintă trăsături comune ale înțelepciunii, determinare, viziune, inteligenta emotionala, empatie și responsabilitate socială. Am modelul activ aceste calitati si mentor dezvoltarea lor, demonstrând astfel și încurajarea cetățeniei exemplară - la nivel local, national, si la nivel global.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Keuka Park

    141 Central Avenue Keuka Park, New York 14478

Întrebări