Keystone logo
Khawarizmi International College

Khawarizmi International College

Khawarizmi International College

Introducere

Fondat în 1985, Khawarizmi International College (KIC) este o instituție de învățământ superior din Emiratele Arabe Unite acreditată de Ministerul Educației. Încă de la înființare, CCI a oferit studenților o varietate de oportunități care urmăresc să-și avanseze educația și să deschidă ușile către un viitor de succes.

CCI se concentrează pe predare prin aplicații practice. Colegiul își propune să absolvească studenții care sunt pregătiți să răspundă cerințelor provocărilor actuale și viitoare. Programele sale oferă studenților cunoștințe teoretice și conceptuale în domeniile lor, în timp ce îi echipează cu abilități practice și competențe de care vor avea nevoie pentru a excela în carierele lor alese.

CCI oferă diverse metode de livrare a programelor pentru a se potrivi studenților din toate categoriile sociale. În plus față de ședințele convenabile de dimineață, ședințele de seară și week-end sunt, de asemenea, programate, astfel încât studenții să poată găsi orele de studiu care le funcționează. Cu această flexibilitate, studenții CCI pot rămâne angajați, în timp ce finalizează programul la alegere, dobândind atât experiență profesională, cât și experiență educațională.

Toate sălile de învățământ KIC sunt dotate cu facilități moderne de învățare pentru a îmbunătăți experiența educațională a studenților noștri. Accesibilitatea și planurile de plată convenabile asigură accesibilitatea tuturor solicitanților. Colegiul își propune să ofere educație de calitate cât mai multor studenți posibil.

Viziune

Khawarizmi International College aspiră să fie cea mai importantă instituție de învățământ superior a programelor aplicate, axate pe carieră, în Emiratele Arabe Unite și în regiune, oferind curriculum de înaltă calitate, care schimbă viața, curent în industrie și cercetare aplicată studenților, absolvenților și angajatorilor lor.

Misiune

Khawarizmi International College , o organizație conștientă din punct de vedere social, se angajează să ofere EAU și regiunii absolvenți foarte angajați, care au fost împuterniciți prin experiențe educaționale angajate și aplicate pentru a satisface nevoile industriei, ale comunității și ale viziunii strategice Abu Dhabi 2030.

Valorile de bază

Toleranţă

Respectarea diversității omenirii

profesionalism

Integritate, eticitate și standarde ridicate

lucru in echipa

Încredere, colaborare și colegialitate

Centrarea pe client

Încântând clienții în fiecare zi

Excelenta

Un angajament pentru calitate în tot ceea ce facem

Locații

  • Abu Dhabi

    Al Shahama - Abu Dhabi Road, , Abu Dhabi

Întrebări