Keystone logo
© King's University College
King's University College

King's University College

King's University College

Introducere

Fondat în 1954, King's University College de la Western University este un colegiu universitar catolic de arte liberale afiliat cu o mare universitate de clasă mondială. Studenții lui King se bucură de „Cel mai bun din ambele lumi” – învățând în clase mici conduse de profesori remarcabili într-un campus mic și frumos, în timp ce se bucură de experiențele de a fi parte dintr-o universitate cuprinzătoare. Studenții lui King au acces complet la toate facilitățile și serviciile de la Universitatea de Vest și absolvă cu o diplomă occidentală. Ca universitate catolică, King subliniază valoarea fiecărui individ și importanța justiției sociale. Sunt bineveniți studenți din toate credințele și mediile. Respectul pentru persoana umană se află în spatele angajamentului nostru față de diversitate, accesibilitate, justiție socială și construirea binelui comun. A fi o comunitate incluzivă și susținătoare este unul dintre cele mai mari puncte forte ale lui King.

King's este recunoscut, atât la nivel național, cât și internațional, pentru programele sale academice excelente, angajamentul față de excelența în cercetare, bursele generoase și serviciile complete pentru studenți. Oferind programe de licență în arte, științe sociale, management și asistență socială [atât BSW (onoruri) cât și MSW], King's găzduiește aproximativ 3500 de studenți cu normă întreagă și parțială din toată Canada, precum și din alte 35 de țări.

Misiunea noastră

King's este un colegiu universitar catolic public angajat în căutarea deschisă a adevărului și în descoperirea și împărtășirea cunoștințelor în slujba umanității. Prin integrarea programelor academice înrădăcinate în artele liberale cu sprijin cuprinzător al studenților, King's creează un spațiu incluziv și responsabil pentru studenți, hrănindu-le capacitatea de gândire critică, exprimare articulată, creativitate și acțiune etică.

Declarație privind libertatea academică

Bunul comun al societății depinde de căutarea cunoașterii și de expunerea liberă a acesteia. Libertatea academică este recunoscută de King's ca fiind esențială pentru viața și funcționarea universității ca instituție de învățământ superior și ca centru de cercetare și burse. Libertatea academică nu implică neutralitate din partea individului. Mai degrabă, libertatea academică este cea care face posibil angajamentul. Dreptul la libertatea academică poartă cu el datoria de a folosi această libertate într-un mod responsabil în instruirea studenților, în producerea lucrărilor academice și în funcționarea eficientă a Colegiului. Toată facultatea are responsabilitatea de a promova sau cel puțin de a respecta identitatea catolică a Colegiului.

Toți Membrii Facultății au dreptul: să-și desfășoare cercetările și să-și publice rezultatele; să predea, să folosească un stil pedagogic la alegerea lor; a fi creativ; să selecteze, să dobândească, să difuzeze și să utilizeze documentele la alegere în exercitarea activității lor profesionale; și să critice Universitatea și Asociația într-un mod responsabil, indiferent de orice doctrină prescrisă și fără orice cenzură instituțională. Membrii Facultății nu vor fi împiedicați sau împiedicați în niciun fel de către Angajator sau Asociația Facultăților în exercitarea drepturilor lor contractuale ca membri ai comunității Colegiului sau a drepturilor legale în calitate de cetățeni ai comunității în general și nici nu vor suferi nicio penalitate din cauza exercitării a unor astfel de drepturi legale. În cele din urmă, membrii facultății au dreptul de a menționa afilierea și titlul la King's University College atunci când își exercită dreptul la acțiune sau la exprimare. Membrii facultății se vor strădui, totuși, să se asigure că acțiunile sau expresiile lor nu sunt interpretate ca reprezentând poziția oficială a King's University College.

Locații

  • London

    Epworth Avenue,266, N6A 2M3, London

Întrebări