Keystone logo
La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Introducere

La Salle Campus Barcelona - URL este un centru universitar internațional cu peste o sută de ani de istorie, dedicat formării complete a oamenilor. Suntem membri fondatori ai Universității Ramon Llull, prima universitate privată non-profit din Catalonia.

Structurați în jurul a cinci domenii de cunoaștere, care sunt inginerie și tehnologie TIC, informatică, arhitectură și construcții, management și artă, design și tehnologie, lucrăm cu misiunea de a educa profesioniști cu valoare, capabili să contribuie pozitiv la dezvoltarea unui program mai echitabil. și o societate mai durabilă.

Campusul nostru este un spațiu complet, definit de nucleul său educațional și de cercetare, care găzduiește și La Salle Technova Barcelona, un parc de incubație de afaceri, care permite relația dintre lumea academică și cea a afacerilor și o serie de facilități care stimulează viața universitară, precum ca reședință, facilități sportive, laboratoare și spații pentru dezvoltarea diferitelor activități încurajate de studenți.

Întreaga comunitate educațională se reunește în acest mediu. Suntem un campus universitar internațional, care funcționează ca un model, recunoscut pentru formarea persoanelor care contribuie. Suntem mândri de rețeaua noastră internațională de absolvenți, care sunt întotdeauna recunoscuți pentru excelența lor profesională, precum și pentru vocația lor socială puternică.

Sper că navigarea dvs. prin acest site web vă va permite să descoperiți tot ce căutați. Ușile Campusului nostru sunt întotdeauna deschise.

Bine ați venit la La Salle Campus Barcelona - URL.

Josep M. Santos

Director general

Cunoaște-ne

La Salle este o instituție cu peste 300 de ani de istorie și o largă prezență internațională. Am fost pionieri în oferirea de studii adaptate în permanență la nevoile pieței și ale societății. Suntem dedicați educației și valorilor de calitate pentru tinerii viitorului, deoarece oamenii sunt pe primul loc.

Misiune și valori

Suntem un campus universitar internațional, intercultural și interreligios, care funcționează ca un model, recunoscut pentru educarea oamenilor care contribuie. Oferim studenților noștri o capacitate profundă de cercetare și bazele necesare pentru a face față diferitelor și celor mai actuale tehnologii.

Profesioniști pentru afaceri și societate

Cel mai important lucru sunt oamenii. Combinăm etica, valorile și educația tehnică pentru a face față provocărilor viitorului.

Misiunea La Salle Campus Barcelona este de a oferi instruire de calitate și la nivel înalt într-un cadru global. Scopul nostru este de a oferi studenților cunoștințele, abilitățile și experiențele necesare pentru a fi extrem de eficienți în dezvoltarea carierei lor profesionale.

La La Salle Campus Barcelona , instruim profesioniști cu un angajament etic ridicat și cu valorile necesare pentru a fi inovatori, știu cum să se adapteze la schimbări și să conducă transformările unei societăți în continuă dezvoltare. Toate activitățile noastre de predare, cercetare și transfer de cunoștințe sunt legate de dezvoltarea unui proiect de viață solid și complet.

Principalele obiective ale centrului nostru universitar sunt:

 • Transferați cunoștințele studenților care se alătură programelor noastre educaționale.
 • Transferați capitalul uman societății, prin încorporarea absolvenților noștri în organizații.
 • Transferați cele mai noi progrese în tehnologie pentru a crea valoare în acele locuri unde sunt utile și necesare.
 • Companii de transfer create în Parcul de Inovare Tehnologică și de Afaceri, pentru a contribui la dezvoltarea țesăturii de afaceri.

La Salle în număr

S-au înscris peste 4.000 de studenți. 25% dintre studenți sunt internaționali. 75.100 m2 de infrastructură pentru predare, servicii și spații în aer liber.

 • 77 de țări
 • +1000 de școli
 • 60 de centre universitare
 • +85.000 de profesori
 • +1.000.000 de studenți

Metodologie

Noul normal necesită un nou mod de predare și învățare, adaptat unei situații în continuă schimbare, care necesită învățare flexibilă, fără a avea o metodologie unică, dar multiple opțiuni care, într-un mod inteligent și tehnologic, se adaptează la toate noile nevoi educaționale ale elevilor.

La Salle Campus Barcelona a dezvoltat un nou model educațional, Smart Learning, personalizat, în care studentul se află în centrul procesului educațional, flexibil, inteligent și bazat pe utilizarea tehnologiei care se adaptează nevoilor de la fața locului, combinate , instruire la distanță și online.

Pentru a implementa învățarea inteligentă, sălile de clasă sunt transformate în săli de clasă inteligente, cu tehnologie care va garanta instruirea la fața locului pentru toți elevii și se va asigura că trăiesc o experiență educațională de calitate adaptată nevoilor sau circumstanțelor lor, oriunde s-ar afla și indiferent scenariul sanitar în cursurile următoare. Noul model și tehnologia implementată vor permite studenților la fața locului care necesită participarea live și să participe la cursuri fără a fi fizic în sala de clasă.

Noul model va permite studenților internaționali care nu pot ajunge la începutul anului universitar să înceapă programele ca și cum ar fi în campus. În mod similar, dacă pe parcursul cursului unii studenți au dificultăți de acces fizic la campus, sesiunile și practicile ar putea fi desfășurate, temporar, de la distanță și în direct, menținând același program academic, aceeași experiență educațională și contact cu restul studenților. în grup și în campus.

Caracteristicile modelului de învățare inteligentă

 • Participanți la repartizare geografică în timp real (studenți și în afara clasei)
 • Adaptabilitate la preferința și cererea de învățare a fiecărui elev.
 • Întărește relația socială și cooperarea dintre studenți.
 • Angajament ridicat
 • Interacțiune naturală
 • Conectivitate de pe orice dispozitiv.
 • Acces la resurse de învățare și servicii conexe
 • Interoperabilitatea între servicii și platforme.
 • Monitorizarea învățării și a înregistrărilor individuale

Statistică

La Salle în cifre

S-au înscris peste 4.000 de studenți. 25% dintre studenți sunt internaționali. 75.100 m2 de infrastructură pentru predare, servicii și spații exterioare.

 • 77 de țări
 • +1.000 de școli
 • 60 de centre universitare
 • +85.000 de profesori
 • +1.000.000 de studenți

  Caracteristici Campus

  Situată în campus la Universitatea La Salle Ramon Llull și lângă cele mai bune facultăți IQS, UIC, Abat Oliba și alte centre ale URL-ului, reședința se află, de asemenea, într-o zonă selectă a orașului. Imaginați-vă că aveți totul la câțiva pași de facultatea în care studiați. Puteți merge să alergați în Collserola sau să faceți cumpărături în centru.

  Un spațiu pentru a trăi și a studia în ritmul tău. Bucurați-vă de libertatea unei săli de reședință, deschisă 24 de ore pe zi, tot timpul anului.

  Pentru mai multe informații despre detaliile de cazare, vă rugăm să verificați site-ul universității.

   Burse și finanțare

   La La Salle punem oamenii pe primul loc, iar programul nostru de burse face posibil ca tinerii talentați să studieze cu noi, indiferent de situația lor financiară sau de mediul lor familial, geografic sau cultural.

   Pentru mai multe informații despre detaliile bursei, vă rugăm să verificați site-ul universității.

   Locații

   • Barcelona

    Llucanes,41, 08022, Barcelona

    Programe

    Întrebări