Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

Introducere

Situat în inima orașului Hollywood, The Los Angeles Film School a fost în slujba comunității și a studenților săi din 1999. Această instituție acreditată, aprobată de VA oferă cursuri de licență cu diplomă de licență în filme digitale, film, grafică, divertisment și Animație ; precum și Associate de grade științifice în producția de muzică, producție audio și film . Facilitățile sale includ clădirea istorică RCA, la 6363 Boulevard Sunset, iar școala oferă studenților săi acces la aceleași echipamente utilizate de profesioniștii din industrie. Reporterul de la Hollywood a numit The Los Angeles Film School "unul dintre cele mai bine echipate centre de învățământ privat din țară". Facultatea de profesionisti de divertisment din The Los Angeles Film School a castigat credite pentru o serie de filme de mare succes, jocuri video si albume. Absolvenții școlii au lucrat la proiecte nominalizate și premiate GRAMMY® și Oscar®. Absolvenții au primit premii la festivaluri de film la nivel mondial și au creat albume multi-platină. "Noi nu exudăm decât mândria când vorbim de absolvenții noștri. Multe premii și realizări sunt rezultatul muncii și dedicării elevilor noștri", afirmă Diana Derycz-Kessler, președintă și director executiv al The Los Angeles Film School . Pentru mai multe informații despre The Los Angeles Film School , vă rugăm să vizitați: www.lafilm.edu sau sunați la 323.860.0789. Școala de Film Los Angeles "src =" // www.masterstudies.com/element_db/32/32728_Untitled101.jpg "alt =" Școala de Film Los Angeles "/>

ISTORIA NOASTRA

În primăvara anului 1999, un grup de profesioniști de la Hollywood a fondat Școala de Film Los Angeles . Scopul lor a fost de a crea o instituție în care veteranii din industrie să-și poată împărtăși cunoștințele despre producția de film cu o nouă generație de producători de filme. alt = "Școala de Film din Los Angeles și-a extins oferta în 2004 cu adăugarea programului de certificat de înregistrare la școala de înregistrare din Los Angeles. Școala oferă astăzi diplome asociate și de licență în mai multe discipline din industria divertismentului și a mass-mediei, , afaceri de divertisment, film, producție de muzică și arte înregistrare.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea Școlii de Film Los Angeles este de a inspira elevii cu o metodă inventivă de educație care se concentrează pe pregătirea pentru oportunități de carieră în industria de divertisment. Facem acest lucru cu un curriculum care integrează cunoștințele tehnice cu explorarea artistică și creativitate, predate de un personal profesionist din industrie. Educația noastră este oferită prin metode de predare reflexive și învățare directă în inima Hollywood-ului, capitala lumii de divertisment. Programele noastre sunt concepute pentru a absorbi talentul aspirant în practici industriale și tehnologii actuale, permițându-le să-și descopere vocile individuale prin colaborare și să-și realizeze obiectivele carierei în industria divertismentului.

CAMPUL NOSTRU

În prezent, campusul ocupă peste 250.000 de metri pătrați de spațiu în centrul orașului Hollywood, California, cu facilități de instruire situate în clădirea istorică RCA (6363 Boulevard Sunset), iconicul Teatrul Ivar (1605 Ivar Avenue), studiourile de înregistrare a calității profesionale la Los Scoala de Inregistrari Angeles (6690 Boulevard Sunset), si sediul principal la 6353 Sunset Boulevard, Hollywood, CA, 90028.

Locații

  • Los Angeles

    The Los Angeles Film School 6363 Sunset Bo Hollywood, 90028, Los Angeles

Întrebări