Keystone logo
The Los Angeles Film School Facultatea de Științe în Film, Producție de Concentrare
The Los Angeles Film School

Facultatea de Științe în Film, Producție de Concentrare

Los Angeles, Statele Unite ale Americii

36 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 80.000 *

În campus

* Studenți interni / americani: Total program de școlarizare: 80.000 dolari; Taxă totală pentru program: 86.670 $; Studenți internaționali: Total program de școlarizare: 88.000 dolari; Taxă totală pentru program: 95.570 $

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Puneți-vă meseria

Producția de studii

Deveniți un catalizator al proiectelor creative. Descoperiți cum să transformați ideile într-o creație tangibilă prin programul nostru de producție a filmului. Dacă sunteți antreprenor-minded și au un talent natural pentru conducere, producerea este pista pentru tine.

La ce să te aștepți

Structura noastră conservatoare permite studenților să selecteze o specializare orientată spre industrie pe baza intereselor lor individuale. Curriculum-ul nostru arată studenților ciclul complet de producție, precum și cum să elibereze, să comercializeze și să distribuie un proiect. Veți învăța cum să cultivați povestiri și să le transformați în rețele de televiziune, studiouri de film și investitori.

 • Programul nostru Bachelor of Science în Film are 120 de ore de credit și 36 de luni în lungime .
 • Fiecare clasă este studiată exclusiv pe o perioadă de patru săptămâni, permițând studenților să se concentreze asupra unui anumit subiect la un moment dat.
 • Cursurile includ Arta producției creative, Contracte de divertisment

Angrenaj

Veți folosi același echipament folosit de profesioniști. Vă punem la dispoziție un laptop MacBook display retină încărcat cu software care include Avid Media Composer, Final Draft, Movie Magic Budgeting, Movie Magic Scheduling, Adobe Creative Cloud și MS Office. *

* Tipuri specifice de unelte și informații despre unelte pot fi modificate fără notificare.

Absolvenții noștri de film

Absolvirea este doar începutul - atunci când clasele se încheie, lucrarea reală începe. Poate fi intimidant să cauți prima ocazie. Aici intră echipa noastră de dezvoltare a carierei . În timp ce începeți această parte a călătoriei dvs., vă vor oferi acces la instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă conecta, pentru a găsi locurile de muncă din industrie, pentru a vă prezenta abilitățile, a crea o imagine profesională și a rămâne actual cu practicile și tendințele industriei.

La The Los Angeles Film School , dezvoltarea carierei este mai mult decât un departament. Este un proces pe tot parcursul vieții.

Asociația Alumni

Am înființat Asociația Alumni (LAFSAA) pentru a vă ajuta pe dvs. și pe colegii dvs. de rețea de absolvenți, să vă conectați, să vă promovați munca și să descoperiți oportunități profesionale. În plus față de dezvoltarea carierei în curs, puteți participa la ateliere exclusive, mixere, proiecții și evenimente puse la dispoziția tuturor membrilor LAFSAA.

Sunteți un grad și doriți o carte care să vă ajungă în evenimente sponsorizate de LAFS , proiecții exclusive și privilegii speciale în campus? Trimiteți-ne un e-mail și întrebați despre Cardul Absolvenților!

Faceți cunoștință cu Kiarra Graves

De la înscrierea în militari până la înscrierea la școala de film, calea lui Kiarra Graves la realizarea filmelor este unică. După ce a petrecut patru ani în Marina SUA, Graves a decis să urmărească realizarea filmului cu normă întreagă. S-a stabilit rapid în scena filmului independent, ca scriitor, producător și regizor.

În 2016, Graves a co-scris primul său film independent, Suicide Roadtrip, cu Steve-O și Eli Goree. Graves are rolul de a-și îndrepta prima caracteristică indie în 2018, în plus față de producerea unui film cu distribuția din LA Web Series pe YouTube.

Admitere

Indiferent dacă sunteți interesat în filme sau animație pe calculator, stăpânind arta înregistrării audio sau producției muzicale sau afacerea industriei de divertisment, suntem aici pentru a vă face trecerea în programul dvs. de gradul dorit cât mai simplu și fără stres posibil.

Urmați pașii de mai jos pentru a începe pe drumul spre realizarea unei cariere de vis cu o diplomă de The Los Angeles Film School .

Pasul 1

Completați aplicația dvs.

 • Pentru a finaliza cererea de admitere The Los Angeles Film School , mergeți aici. După ce ați terminat cererea, veți fi contactat de un reprezentant de admitere pentru un interviu.
 • Dacă ați depus o cerere de admitere și o documentație necesară, ați fost intervievați și ați acceptat, treceți la pasul următor.

Pasul 2

Ajutor financiar

 • Dacă intenționați să solicitați ajutor financiar, vă rugăm să vizitați fsaid.ed.gov/npas/index.htm pentru a crea un ID federal de ajutor pentru studenți. Apoi, puteți utiliza acest ID pentru a finaliza aplicația gratuită pentru ajutorul federal pentru studenți (FAFSA) la fafsa.ed.gov și împrumuturile student la studentloans.gov.
 • Dacă aveți sub 24 de ani, veți avea nevoie de informația părinților dvs., de asemenea.
 • Beneficii Militare: Dacă sunteți eligibil pentru beneficii VA, vă rugăm să contactați departamentul militar ([email protected]) pentru o listă a documentelor solicitate sau pentru orice întrebări pe care le aveți.

Pasul 3

Programe complete de inscriere

 • Pentru a completa porțiunea Admitere a înscrierii dvs., completați-vă Contractul de înscriere, care se poate face cu echipa de admitere. Apoi, trebuie să prezentați dovezi de absolvire a liceului sau scoruri GED sau alte examene de diplomă echivalente aprobate de stat. Solicitanții care dețin un GED sau un alt examen de diplomă echivalentă de stat trebuie să depună o copie oficială a rezultatelor scorului testului și / sau a diplomei.

Pasul 4

Explorați opțiunile de locuință

 • The Los Angeles Film School are personal permanent dedicat pentru a facilita tranzițiile la nivel local și la distanță pentru studenții noștri înscriși și activi. Coordonatorii noștri de locuințe pot ajuta studenții să găsească un loc de cazare care să se potrivească cu o gamă largă de preferințe bugetare și de stil de viață, pe lângă faptul că ajută la alegerea colegilor de cameră.
 • Vă sugerăm ca fiecare student să contacteze coordonatorul de locuințe pentru a lua măsuri cât mai curând posibil înainte de începerea școlii.

Pasul 5

Participați la înregistrare

 • Înregistrarea este de obicei ținută cu o săptămână înainte de începerea cursurilor. Fiți pregătit să vă luați fotografia pentru identificarea studenților, pentru a finaliza toate documentele restante de înscriere și pentru a vă întâlni cu ajutorul financiar. Veți primi un program de clasă dacă toate lucrările dvs. sunt completate, inclusiv dovada absolvirii liceului. Puteți înregistra RSVP pentru înregistrare cu trei săptămâni înainte de data de începere.

Pasul 6

Participați la orientare

 • Orientarea este obligatorie pentru noii studenți. Este adesea format dintr-o zi pe campus înainte de prima zi plină de cursuri, deși unele programe de gradul numără Orientation ca parte a prezenței.
 • Vă rugăm să contactați reprezentantul dvs. de admitere în avans, dacă nu puteți face Orientare.
  • Vă rugăm să ajungeți la campus, 6363 Blvd Sunset, Hollywood, CA 90028, nu mai târziu de ora 9:00
  • Încurajăm noi studenți să parcheze în parcarea noastră pentru 6 USD / zi (veți primi indicații detaliate de parcare cu o zi înainte de orientare)
  • Micul dejun continental va fi servit
  • Vă vom verifica și vă vom confirma că sunteți înscris la programul dorit de studiu
  • O prezentare în Teatrul nostru principal va începe după micul dejun, urmată de prezentări specifice programului, conduse de directorii de programe
  • Veți participa apoi la noul Student Selfie-Campus Challenge pentru a vă familiariza cu viața la LAFS
  • Prânzul va fi servit la ora 12:30

Cerințe generale

Înregistrează-te

La The Los Angeles Film School , acceptăm studenții care sunt serios în a-și desfășura cariera în lumea divertismentului. Ei trebuie să arate dăruire și angajament față de artă. Studenții potențiali sunt încurajați să viziteze școala și să discute cu biroul de admitere obiectivele lor personale, educaționale și profesionale.

The Los Angeles Film School are o politică deschisă de înscriere, cu noi date de start la fiecare patru săptămâni. Înscrierea este deschisă absolvenților de liceu sau echivalenți, care sunt serios interesați de domeniul filmării profesionale, animației

Cerințe generale de admitere pentru toate programele

Solicitanții trebuie să depună o cerere de admitere și să plătească taxa de cerere de 75 USD. Pentru a fi eligibil pentru admitere, candidații la un program de licență asociat sau de licență completă trebuie să fie un absolvent de liceu sau au o echivalență recunoscută de liceu (GED ® - Diploma de învățământ general sau Scoruri HiSET Exam). Un candidat la un program de absolvire a licenței trebuie să aibă o diplomă de asociat de la o instituție recunoscută acreditată.

Documentul militar DD214 nu este un mijloc acceptabil de a dovedi finalizarea certificării de liceu sau de liceu.

Pentru a îndeplini cerințele de admitere, un solicitant trebuie să furnizeze documentația care să susțină una dintre următoarele:

 • O diplomă sau o diplomă oficială de liceu care indică elevul este absolvent.
 • Un echivalent recunoscut de diplomă de liceu, cum ar fi o diplomă GED (Diploma generală de învățământ).
 • Examenul HiSET din California: testul HiSET din California (High School Equivalency Test) a fost aprobat ca o alternativă acceptabilă la examenul GED pentru statul California. Rezultatele trecerii trebuie primite direct de la centrul de testare pentru a fi considerate oficiale.
 • Documentarea unui program de educație la domiciliu la nivel secundar, conform regulilor statului în care a avut loc programul de educare la domiciliu.
 • Documentarea unui examen autorizat de stat pe care statul îl recunoaște ca echivalent al unei diplome de liceu, cum ar fi examenul de competență la liceul din California.
 • O evaluare oficială a acreditărilor cu transcriere la nivel de liceu care certifică faptul că elevul a terminat echivalentul unei diplome de liceu de la un institut de învățământ non-american.
 • Solicitanții care nu sunt în măsură să furnizeze documente de absolvire a unei diplome de liceu sau a unui certificat de echivalență în liceu ca urmare a unui dezastru natural care distruge înregistrările sau a instituției care a fost închisă pot prezenta următoarele în considerare, în plus față de completarea unui atestat de diplomă de liceu sau liceu de echivalență certificare finalizare:
  • Confirmarea din partea statului care recunoaște că instituția și-a pierdut înregistrările pentru un dezastru natural. Dacă statul nu poate confirma, confirmarea poate fi obținută de la o autoritate recunoscută, aprobată de VP al conformității.
  • Confirmarea din partea statului care recunoaște că instituția a fost închisă și că înregistrările nu pot fi obținute.
 • Solicitanții la un program de absolvire a diplomelor de licență trebuie să depună, de asemenea, o transcriere oficială a colegiului care documentează finalizarea unei diplome asociate de la o instituție acreditată a cărei acreditare este recunoscută de Consiliul pentru acreditare pentru învățământul superior (numai programul de absolvire a diplomelor de licență).
 • Toți candidații trebuie să aibă capacitatea de a citi și de a scrie limba engleză la nivelul unui absolvent al unei licee americane, după cum demonstrează posesia unei diplome de liceu, GED sau trecerea la examenul de calificare în liceu din California.

* Toate documentele necesare care nu sunt în limba engleză trebuie să fie însoțite de o traducere certificată în limba engleză. dacă limba maternă este alta decât limba engleză, este necesară verificarea competenței lingvistice.

* Taxa de înscriere va fi rambursată dacă studentul solicită anularea în termen de 3 zile.

Școala își rezervă dreptul de a solicita orice informații suplimentare necesare pentru a evalua potențialul unui candidat la succesul academic. Școala poate respinge orice solicitant a cărui evidență indică faptul că nu este în măsură rezonabilă de a finaliza și de a beneficia de program, pregătirea inadecvată și / sau interesul pentru programele sale.

Când începe semestrul următor?

The Los Angeles Film School are diferite date de început pe tot parcursul anului. Vă rugăm să contactați un reprezentant de admitere la adresa 877-9LA-FILM pentru a discuta care este cea mai bună opțiune pentru dvs.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Licență în comunicare de marketing
  • Community of Madrid, Spania
 • Licențiat în Tehnologia Informației și Comunicațiilor
  • Middelburg, Ţările de Jos
  • Velp, Ţările de Jos
 • Visual Communication Design - B.A.
  • Kent, Statele Unite ale Americii