Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Lander University

Lander University

Lander University

Introducere

Fondată în 1872, Universitatea Lander este un co-educativ, asistat de stat, zboruri regionale, de patru ani universitar, în Greenwood, SC Cu aproximativ 2.700 de studenți, Lander oferă oportunități educaționale excepționale în artele tradiționale liberale și programe de știință, și programele sale profesionale în afaceri, educație și asistență medicală.

Misiune

Grounded în convingerea că educația este o forță eliberatoare, ceea ce face posibil ca individul să trăiască o viață de activitate semnificativă, a satisfacției personale, precum și a serviciilor altora ca un vecin și un cetățean, Universitatea Lander a ales de predare și învățare ca ei preocupările principale și oferind o educație provocator pentru studenții calificați ca misiune.

Prin programele sale de arte liberale și școlile sale profesionale de afaceri, educație și asistență medicală, Universitatea oferă un curriculum de licență, care combină o educație liberală amplă cu studii de specialitate care să fie aplicarea imediată într-o carieră sau pentru a studia mai avansate.

Programele universitare de licență oferă oportunități pentru ca elevii să obțină competență într-o disciplină majoră și de a explora un curriculum de bază largă concepute pentru a le ajuta la dezvoltarea capacității (1) pentru a colecta și analiza critic informații dintr-o varietate de domenii și să utilizeze aceste informații ca baza hotărârilor motivate și pentru rezolvarea eficientă a problemelor, (2) pentru a sintetiza idei și informații diverse, și (3) pentru a înțelege și de a transmite idei în mod clar.

În plus față de programele sale de licență, Lander oferă un număr limitat de programe de masterat și cursuri post-universitare care răspund nevoilor critice ale regiunii imediate și a statului. Rolul de sprijin al Universității ca instituție de predare și recunoscând că bursă este esențială pentru stabilirea și menținerea excelenței de instruire, Lander facultate se angajeze în activități academice și creative adecvate pentru domeniile lor de predare. In plus, facultatea și personalul recunoaște responsabilitatea Lander publicului și la economia locală; Prin urmare, Universitatea servește ca un centru intelectual și cultural și cooperează cu diverse agenții, școli și întreprinderi.

Universitatea, situat în apropiere de centrul Greenwood, un mic oras South Carolina, combină urban și rural tradițional cu caracteristici moderne. Mândru de identitatea sa ca o mică, centrată pe student publice de patru ani universitar, cu un mediu educațional cultivarea, Lander se angajează la o creștere treptată, dar limitată la o dimensiune de aproximativ 3300-3500 de studenți. Pentru că succesul elevilor depinde în mare parte, la pregătire, Universitatea își rezervă admiterea acelor studenți care pot demonstra o pregătire adecvată pentru învățământul superior, fie printr-un GPA prezis, fie prin succesul anterior la o altă instituție post-secundar.

In timp ce Lander servește în primul rând studenții dintr-o zonă de șapte județ (Greenwood, Laurens, Edgefield, Abbeville, McCormick, Newberry și Saluda) și reflectă diversitatea demografică a acestei circumscripție, se străduiește să atragă studenți din fiecare regiune din Carolina de Sud, precum și de la alte state și țări străine, deoarece o populație diversă punct de vedere geografic servește mai bine interesele educaționale ale tuturor elevilor înscriși. Lander atrage predominant studenți calificați tradiționale full-time, dar, de asemenea, salută, non-tradiționale și studenții part-time.

Angajamentul Lander al Universității de a mări oportunitățile educaționale față de aceste circumscripții diferite reflectă convingerea că cetățenii unei societăți libere au dreptul la beneficiile de imbogatire ale învățământului superior.

Aprobat de Universitatea Lander Facultatea: 19 martie 1997 Aprobat de către Consiliul de administrație Universitatea Lander: 20 martie 1997 de Aprobat de către Comisia Carolina de Sud privind învățământul superior: 09 octombrie 1997

Eficacitate instituțională

Universitatea Lander este angajat la un program cuprinzător de eficiență instituțională: intenționată, sistematică, analitică și proces continuu de colectare, analiză și luare a deciziilor bazate pe date și informații referitoare la obiectivele fiecărei unități și a Universității.

O Biroul de evaluare instituțională și eficacității este responsabil pentru coordonarea eforturilor de evaluare și eficacitatea instituțională a tuturor unităților din cadrul Universității, inclusiv unități academice și de sprijin. Obiectivele Plan Strategic de rapoarte Card este punctul culminant al unui efort anual, la nivel de universitate pentru a determina în ce măsură obiectivele Planului strategic, definit de către Consiliul de Administrație, sunt atinse.

Universitatea Lander este acreditat de către Comisie privind Colegiile de Asociația de Sud de colegii și școli (SACSCOC) să atribuie bacalaureatul și diplome de masterat.

Lander Universitatea Story

Universitatea Lander a fost fondat ca un colegiu pentru femei de cleric metodist Samuel Lander în 1872, ca Williamston Femeie College în Williamston, Carolina de Sud. A rămas o instituție privată de 26 de ani.

În 1898, colegiul a câștigat sprijinul Conferinței Carolina de Sud a Bisericii Episcopale Metodiste, Sud. În 1904, colegiul a fost mutat la Greenwood, SC, și a fost redenumit Lander College în onoarea fondatorului său.

Bărbați au fost admise în 1943, iar instituția este acum complet coeducational.

În 1948, când Conferința Metodiste, în conformitate cu o politică de consolidare în eforturile sale de învățământ, a decis să pună capăt sprijinului Lander College, cetățenii interesați de Greenwood format Fundatia Lander ca o societate non-profit și închiriate colegiu din biserică.

În 1951, județul Greenwood a obținut numele Colegiului și proprietatea Conferinței metodistă. Adunarea Generală Carolina de Sud a creat Greenwood County Educație Comisia, cunoscut sub numele de Fundația Lander, pentru a servi ca consiliul de control al Colegiului. astfel, Lander a devenit doar patru ani de arte liberale colegiu din Statele Unite, care urmează să fie controlate și finanțate de un guvern județ.

La 1 iulie 1973, Colegiul Lander a intrat sub controlul Consiliului de administrație al Colegiilor de Stat din Carolina de Sud, ceea ce face Lander un colegiu asistat de stat. Colegiul Consiliul de Stat de Administratie guvernat Lander, Colegiul de Charleston, și Francis Marion College. Eficace o iulie 1988, guvernarea Lander a fost investit în Lander Colegiul Consiliului de Administrație.

La data de 1 iulie 1992, printr-o acțiune a Consiliului de administrație, instituția a devenit Universitatea Lander.

Universitatea a fost servit de doisprezece președinți: Samuel Lander (1872-1904); John O. Willson (1904-1923); B. Rhett Turnipseed (1923-1927); RH Bennett (1927-1932); John W. Speake (1932-1941); John Marvin Rast (1941-1948); Boyce M. Grier (1948-1966); E. Don Herd, Jr. (1966-1973); Larry A. Jackson (1973-1992); William C. Moran (1992-2000); Daniel W. Ball (2000-2015); și Richard E. Cosentino (2015-prezent).

Universitatea Lander subscrie la o politică de șanse educaționale și de muncă egale pentru toți.

Fundația Lander

De la nașterea sa în 1948, Fundația Lander a jucat un rol major în viața de la Universitatea Lander. Timp de 25 de ani, Fundația a fost consiliul de elaborare a politicilor Universității. Atunci când Lander sa mutat de la privat la sprijinul statului în 1973, Fundația Lander a fost reorganizat într-o organizație independentă, non-profit care funcționează exclusiv pentru a sprijini Lander.

Ca instituție publică, Universitatea Lander primește fonduri de stat pentru a se asigura că elevii săi sunt prevăzute cu o educație puternică, de bază. Lander, cu toate acestea, se angajează să ofere o educație care merge dincolo de elementele de bază.

Prietenii lui Lander care împărtășesc această viziune ajută oferi, prin intermediul Fundației Lander, fondurile care face diferența între o educație foarte bună și una care este cu adevărat excelent.

A face o diferență de-asta este ceea ce Lander University si Fundatia Lander sunt toate despre.

Locații

  • Greenwood

    Lander University 320 Stanley Ave. Greenwood, SC 29649-2099, , Greenwood

    Întrebări