Keystone logo
Landmark Baptist College

Landmark Baptist College

Landmark Baptist College

Introducere

Landmark Baptist College este un colegiu biblic care este un minister al Bisericii Baptiste Landmark. Scopul nostru principal este de a instrui bărbați și femei pentru a-L sluji pe Domnul într-o biserică locală.

În copilărie, pastorul Carter și-a petrecut primii ani crescând în sudul Georgiei; cu toate acestea, când avea aproximativ opt ani, familia sa s-a mutat în zona orașului Haines. Acolo și-a petrecut restul copilăriei și a absolvit liceul local din oraș. După absolvire, a lucrat în zona locală și a condus mașini în timpul liber. A devenit rapid un șofer de mașini de curse foarte reușit și un favorit cunoscut în toată zona centrală a Floridei.

În aceeași perioadă, pastorul Carter a avut încredere în Hristos ca Mântuitor al său, după ce tânăra doamnă cu care a vrut până acum a insistat să participe la o biserică baptistă fundamentală cu ea. Această tânără doamnă, Sonja, a devenit mai târziu soția lui și s-au mutat în zona Winter Haven, Florida. Pastorul Carter a participat la colegiul biblic din Lakeland, Florida, apoi și-a acceptat prima pastorație în Gant Lake, Florida.

Locații

  • Haines City

    East Hinson Avenue,810, 33844, Haines City

    Întrebări