Keystone logo
Langston University

Langston University

Langston University

Introducere

Bine ați venit la Școala de Afaceri a Langston University . Suntem acreditați la nivel național de Consiliul de acreditare al școlilor și programelor de afaceri (ACBSP) și ne angajăm să vă facem experiența la Langston plăcută și benefică pentru viitoarea dvs. carieră. Misiunea Școlii de Afaceri este de a oferi studenților o expunere directă la practicile de afaceri și la teoria care îi va dota cu abilitățile necesare pentru a excela în lumea afacerilor.

Școala oferă elevilor un set clar de așteptări de comportament etic și profesional printr-un curriculum care expune elevii la aplicații semnificative din lumea reală. Studenții de la Școala de afaceri au mai multe opțiuni de diplomă, inclusiv: contabilitate, administrarea afacerilor, informatică și un master de studii antreprenoriale.

Școala de afaceri oferă, de asemenea, opțiunea de a termina o diplomă online studenților care au parcurs 60 de ore. Vă încurajez să profitați de numeroasele resurse pe care vi le oferă Langston University . Sunt încrezător că îți vei găsi anii în școala de afaceri plini de satisfacții.

Locații

  • Langston

    Sammy Davis Junior Drive,701, 73050, Langston

    Întrebări