Keystone logo
Laramie County Community College

Laramie County Community College

Laramie County Community College

Introducere

Misiunea Laramie County Community College ( LCCC ) este de a transforma viețile studenților noștri prin puterea învățării inspirate.

Cu toții suntem legați de o înțelegere de bază că studenții noștri, indiferent de modul în care ajung la Laramie County Community College , tânjesc după o viață mai bună prin angajarea în procesul de dobândire a cunoștințelor. Astfel, suntem obligați să ajutăm această transformare oferind diverse experiențe educaționale concepute pentru a fi inspiraționale pentru toți cei implicați în procesul de învățare. Deși recunoaștem că munca noastră este diversă, întreaga lucrare pe care o desfășurăm se bazează pe cele patru elemente fundamentale ale misiunii cuprinzătoare a colegiului comunitar: să pregătim oamenii să reușească din punct de vedere academic în învățarea la nivel de colegiu (pregătire academică); Să angajăm studenții noștri în activități de învățare care îi vor pregăti și promova prin urmărirea unei diplome de bacalaureat (pregătirea transferului); Dezvoltarea indivizilor pentru a intra sau avansa în ocupații și profesii productive, care împlinesc viața (dezvoltarea forței de muncă); Pentru a îmbogăți comunitățile pe care le deservim prin activități care stimulează și susțin o societate și o economie sănătoase (dezvoltarea comunității).

Pe lângă susținerea de cursuri de credit și non-credit, plus evenimente colegiale pe campusul Laramie County Community College , colegiul își deschide porțile comunității pentru conferințe, evenimente, petreceri și instruire.

Biroul de facilități și evenimente oferă închiriere de echipamente și echipamente la prețuri reduse agențiilor guvernamentale, întreprinderilor private, grupurilor și persoanelor fizice.

Locații

 • Cheyenne

  East College Drive,1400, 82007, Cheyenne

  • Laramie

   Boulder Drive,1125, 82070, Laramie

   • Pine Bluffs

    Elm Street,607, 82082, Pine Bluffs

    Întrebări