Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Lawrence University

Lawrence University

Lawrence University

Introducere

Cel mai bun rang privat în domeniul rezidențial de arte liberale

Lawrence University este un colegiu privat de arte liberale private și un conservator de muzică dedicat exclusiv învățământului preuniversitar. Situat în orașul primitoare Midwestern, statul Wisconsin, cu 15% din cei 1.500 de studenți care provin din peste 50 de țări din afara SUA, comunitatea Lawrence este una dintre cele mai diverse din țară. Un membru mândru al colegiilor care schimbă Viața organizației, Lawrence este dedicat unei abordări de învățare angajată care dezvoltă abilități care sunt foarte apreciate de școlile absolvente și de angajatori.

Programe

 • Bachelor of Arts cu 44 de domenii de studiu
 • Bachelor of Music cu 4 majors și două domenii de accent
 • Diplomă de cinci ani de licență dublă de licență și licență de muzică

Învățarea implicată la Lawrence

Învățarea implicată implică experiențe de învățare personale provocatoare și semnificative cu cadrele didactice și colegii în mărime de clasă în medie de 15 elevi. Aceste abilități active de explorare, dezbatere, cercetare și creație vă vor pregăti să vă adaptați și să vă dezvoltați într-o lume în continuă schimbare.

La Lawrence, cei 1500 de studenți provin din cele mai mari orașe din lume și din cele mai mici orașe pentru a forma o comunitate rezidențială coezivă într-un oraș primitor și sigur. Studenții din Lawrence sunt diversi din punct de vedere academic, social, cultural și economic. Sunt inteligenți, prietenoși și se dezvoltă în colaborare.

Dincolo de campusul principal, Lawrence oferă experiența campusului în campusul nostru liniștit de 441 de acri Bjorklunden, o retragere la doar 160 de kilometri nord-est de Appleton și centrul nostru din Londra, amplasat în inima Londrei, unul dintre cele mai interesante orase din lume.

Caracteristici Campus

  Locații

  • Appleton

   711 E. Boldt Way, , Appleton

  Întrebări