Keystone logo
Leaders Institute

Leaders Institute

Leaders Institute

Introducere

Învățământul superior este o investiție minunată! În medie, ar trebui să câștigăm o rată a dobânzii de aproximativ 25% sau mai mult din economiile noastre pentru o mai bună rată a rentabilității investițiilor în învățământul superior. O diplomă de la o instituție de învățământ superior semnalează inteligența și dorința de a munci din greu, indiferent de conținutul diplomei. Conținutul are, de asemenea, importanță, deoarece prin conținut sunt dobândite competențe specifice.

La Leaders Institute , suntem angajați în dezvoltarea profesională și personală a studenților noștri. Noi vedem absolvenții noștri ca oameni care vor fi "profiați" din punct de vedere profesional și social, tocmai pentru că s-au alăturat comunității de lideri Liderii.

97993_writing-notes-idea-conference.jpg

Misiune

Pentru a oferi o educație superioară de calitate pentru a crea lideri profesioniști din lumea reală care sunt responsabili, conștienți de societate și contribuie pozitiv cetățenii la nivel global.

Valorile noastre

 • Pentru a expune profesionalismul în abordarea noastră în ceea ce privește predarea, învățarea, bursa și angajarea în profesie.
 • Să se străduiască excelența și relevanța în toate aspectele legate de furnizarea educației și de calitatea absolventă.
 • Să ne purtăm în mod etic și în conformitate cu standardele pentru un bun management în tot ceea ce facem.
 • A fi incluzivă indiferent de diferențele fizice, sexuale, etnice, religioase sau de altă natură.
 • Pentru a acționa în mod colegial, ceea ce încurajează un sentiment de comunitate.
 • Pentru a educa lideri de clasă mondială orientați spre public, care lucrează în beneficiul concetățenilor lor.

Locații

 • Brisbane City

  76 Park Road Woolloongabba, 4102, Brisbane City

  Întrebări