De licență în domeniul științei alimente și tehnologie
Lebanese International University
Informatie cheie
Locația campusului
Beirut, Liban
Limbi Străine
Contactează şcoala
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2023
* pe credit
Introducere
Licențiat în Food Science and Technology
Programul include următoarele cursuri:
Food Service Management
Acesta discuses tehnici de management de operare funcțional de servicii alimentare: Aprovizionare, bugete, și de gestionare a controlului. Acesta se va concentra pe dezvoltarea de abilități de mici și mari de gătit scară, planificare meniu și manipulare rețetă standard, în conformitate cu modificarile dietetice. Se va dezvolta, de asemenea, competențele necesare și baza de cunoștințe pentru a ajuta la gestionarea și asigurarea meselor printr-un serviciu de alimente instituțional. Aspecte de design organizațional, leadership, motivare, negociere, managementul resurselor, marketing, producție, de siguranță și de problemele de salubritate sunt discutate. Cerințe preliminare: Managementul organizațiilor (Principii de management, introducere în management), NUTR 250, BMGT200..
Tehnologia produselor alimentare Aplicarea biotehnologiei pentru producția de materii prime, precum și la producție, prelucrare, depozitare, ambalare, prepararea de produse Rood este discutat pe scurt. Sunt introduse diferit chimice, microbiologice și fizice modificări care apar în produsele alimentare. Cerințe: ENGL 150
Basic Nutrition
Introducere în știința de nutriție. Studiul a principiilor de nutritie si aplicarea lor în conceptele de wellness, fitness și sănătate, alegerile personale Rood, grupe de alimente și ghiduri, alegerea de diete echilibrate nutritional si planificare dieta, informații de bază despre substanțe nutritive și energie și sursele lor, adevăruri de identificare și neadevăruri dintre cererile promovate de produse alimentare, în plus față de problemele actuale controversate cu privire la suplimentarea și diete populare sunt discutate.