Keystone logo
Lewis & Clark College

Lewis & Clark College

Lewis & Clark College

Introducere

Lewis & Clark este o instituție privată cu conștiință publică, un campus rezidențial cu acoperire globală. Studenții și facultățile din toate cele trei școli ale lui Lewis & Clark - Colegiul universitar de Arte și Științe, Școala Absolventă de Educație și Consiliere și Școala de Drept - urmăresc noi modalități de cunoaștere, combinând învățarea liberală clasică cu colaborarea de pionierat.

Studenții noștri reprezintă următoarea generație de gânditori și lideri globali, fără teamă să renunțe la gândirea convențională, compaciența civică și preconcepțiile învechite. Cu toate acestea, apreciază ceea ce oferă Lewis & Clark: o educație construită din elementele testate în timp ale studiului atent, cercetării originale și dezbaterii spirituale.

Deci, ce face experiența studenților noștri unică? Ce zici de frumusețea inspiratoare a cadrului nostru natural, pe 137 de acri împădurite din dealurile de sud-vest ale Portlandului. Sau istoria noastră bogată și prezentul nostru divers, multicultural. Sau angajamentul nostru față de învățarea academică interdisciplinară, precum și angajamentul comunității aici, în Portland și în întreaga lume.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Portland

    South Palatine Hill Road,615, 97219, Portland

    Întrebări