Keystone logo
Lewis-Clark State College Licențiat în Științe Sociale - Istorie: Învățământ secundar
Lewis-Clark State College

Licențiat în Științe Sociale - Istorie: Învățământ secundar

Lewiston, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 21.836 / per year *

În campus

* + taxe de curs; 2023 școlarizare de licență cu normă întreagă

Introducere

Programul de formare a profesorilor pregătește candidații pentru certificare în clasele K-12. Programul de învățământ secundar necesită 27 de credite de cursuri de educație în fundații și studii profesionale și 13 credite în timpul stagiului. Studenții solicită admiterea la program după finalizarea cu succes a nouă credite de cursuri de educație în fundații profesionale. Pe parcursul studiilor, candidaților li se poate cere să aplice din nou la program dacă GPA-ul lor scade sub 3,0 la cursul general și 3,0 în domeniul (arele) de conținut selectat(e) de aprobări, cum ar fi biologia, chimia, artele comunicării, știința pământului, Engleză, matematică, științe ale naturii, educație fizică/sănătate, psihologie sau studii sociale. Există cerințe de grad separate pentru fiecare zonă de aprobare majoră și minoră.

Zonele de aprobare a predării sunt atașate unui certificat de instruire standard (clasele K-12), conform standardelor de certificare a profesorilor din Idaho. Toate aprobările necesită un minim de 30 de credite semestriale pentru un domeniu de predare major și 20 de credite semestriale pentru un minor de predare. Pentru un singur domeniu de predare, este necesar un minim de 45 de credite semestriale. Următoarele domenii de stat LC sunt aprobate pentru predarea specializărilor: biologie, chimie, arte comunicării, științe ale pământului, engleză; Kinesiologie-Educație fizică K-12 și Sănătate 6-12; Matematică; Stiintele Naturii; Psihologie; și Științe sociale cu accent pe istorie (a se vedea cerințele de grad pentru fiecare specializare). Candidații profesori trebuie să treacă cu succes examenul Praxis II aferent în domeniul (arele) lor de conținut didactic.

În scopuri de comercializare, studenții sunt încurajați să urmărească aprobări și minori într-un al doilea domeniu de predare; consultați un consilier pentru procedura corectă. Specialiștii din învățământul secundar trebuie să aibă un consilier pentru domeniul de conținut și un consilier pentru învățământul secundar.

Absolvenții de la alte colegii sau universități care doresc certificarea profesorilor secundari trebuie să îndeplinească toate cerințele privind cursurile profesionale din Învățământul secundar, în plus față de îndeplinirea tuturor cerințelor academice majore sau minore din domeniul didactic pentru aprobarea domeniului de studiu.

Se așteaptă ca studenții din programul de certificare a educației cadrelor didactice să ofere dovezi prin performanță că au îndeplinit cerințele Idaho pentru certificare și să devină profesioniști dedicați și cunoscători, specialiști în conținut, designeri educaționali competenți, facilitatori educaționali capabili, evaluatori educaționali perspicace, profesioniști care reflectă, profesioniști receptivi cultural. înainte de a fi recomandat pentru certificarea profesorilor.

În scopuri de consiliere, candidații la Formarea Cadrelor didactice trebuie să aibă doi consilieri; unul pentru specializarea lor academică și unul pentru formarea profesorilor.

Oportunități de carieră

Admitere

Despre Școală

Întrebări