Keystone logo
Liepaja University Licenta academica in informatica
Liepaja University

Licenta academica in informatica

Liepāja, Letonia

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.200 / per year *

În campus

* pe an

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Scopul central al programului este de a oferi educație academică în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor.

3 ani, LICENȚĂ ACADEMĂ în Științe ale Naturii în Informatică

Cerințe de înscriere:

  • Certificat general de studii medii (este necesară foaia matricolă oficială);
  • Nota la Matematică de la GCSE (dacă sunt mai multe discipline se ia în calcul nota medie);
  • Nota în limba engleză de la GCSE;

Evaluare

Evaluarea cunoștințelor studenților este un proces continuu, care durează pe tot parcursul semestrului și se realizează pe baza unor sarcini și teste independente, precum și prin promovarea de două ori pe an a testelor de credit și a examenelor. Pe parcursul semestrului, fiecare curs are în vedere mai multe sarcini independente - lucrări practice și de laborator, teste și rapoarte. La sfârșitul fiecărui curs, studenții trec un examen scris sau oral sau un test de credit. La unele cursuri, în timpul cărora sunt planificate atât prelegeri, cât și lucrări de laborator, studenții susțin atât un test de credit, cât și un examen. Evaluarea se face pe o scară de zece puncte sau cu ajutorul unui test de credit.

Metode de predare si invatare

Achiziția programului de studii se organizează sub formă de prelegeri, seminarii, ore practice și lucrări de laborator, sarcini independente ale studenților (individual, studii literare, desfășurare a unui proiect în grupuri mici). Implementarea fiecărui curs are în vedere integrarea cunoștințelor, abilităților și abilităților, o succesiune a cursurilor în relația lor cu redactarea proiectului de cercetare al studenților.

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare