Keystone logo
Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University

Introducere

Cel de-al 16-lea președinte iubit al națiunii noastre, Abraham Lincoln, era originar din vecinul Kentucky. Dar poate nu știți că el și-a imaginat „o universitate grozavă pentru oamenii din această zonă” aici, în Cumberland Gap. O sută patruzeci de ani mai târziu, Lincoln Memorial University este moștenitorul acelei viziuni și suntem foarte mândri că îi purtăm numele și îi îmbrățișăm moștenirea.

Amplasat în lanțul curat al Munților Appalachi, campusul principal al LMU din Harrogate, Tennessee, este atât pitoresc, cât și istoric. La aproximativ 55 de mile nord de Knoxville, Tennessee, suntem perfect pregătiți să oferim o educație de arte liberale. Un campus principal plin de activități pentru studenții rezidențiali și 11 site-uri extinse în zonele înconjurătoare, LMU oferă experiențe educaționale potrivite vieții tale. Cu peste 30 de specializări academice, de la contabilitate la biologia vieții sălbatice și a pescuitului, succesul este la îndemâna ta.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Harrogate

    Cumberland Gap Parkway,6965, 37752, Harrogate

Întrebări