Keystone logo
Lincoln University of Missouri

Lincoln University of Missouri

Lincoln University of Missouri

Introducere

La sfârșitul războiului civil, soldații și ofițerii din 62a infanterie colorată a Statelor Unite, staționat la Fort McIntosh, Texas, dar compus în principal din Missourians, au luat măsuri pentru înființarea unei instituții de învățământ în Jefferson City, Missouri, pe care au numit-o Lincoln Institute .

Membrii celei de-a 62-a infanterie colorată au contribuit cu 5.000 de dolari; aceasta a fost suplimentată cu aproximativ 1.400 de dolari, acordată de infanteria a 65-a colorată. La 14 ianuarie 1866, Institutul Lincoln a fost înființat în mod oficial în cadrul unui comitet de organizare. Până în luna iunie a aceluiași an, a constituit-o, iar comitetul a devenit consiliu de administrație. Richard Baxter Foster, fost prim-locotenent în infanteria 62, a fost numit primul director al Institutului Lincoln. La 17 septembrie 1866, școala și-a deschis porțile pentru prima clasă într-o clădire veche din cadrul orașului Jefferson.

În 1870, școala a început să primească ajutor din partea statului Missouri pentru formarea profesorilor. În 1871, Institutul Lincoln s-a mutat în actualul campus. Munca la nivel de colegiu a fost adăugată la programa în 1877, iar adoptarea Legii școlii normale a permis absolvenților Lincoln să predea pe viață în Missouri fără examinări suplimentare. Institutul Lincoln a devenit oficial o instituție de stat în 1879 cu cedarea proprietății către stat. Conform celei de-a doua legi Morrill din 1890, Lincoln a devenit o instituție de acordare a terenurilor, iar în anul următor au fost adăugate cursuri industriale și agricole.

Locații

  • Jefferson City

    Chestnut Street,820, 65101, Jefferson City

    Întrebări