Keystone logo
Loma Linda University School of Public Health

Loma Linda University School of Public Health

Loma Linda University School of Public Health

Introducere

Loma Linda University School of Public Health își pregătește studenții pentru recompensarea carierelor de sănătate publică într-un sistem de îngrijire a sănătății din ce în ce mai în schimbare. Oferim 12 programe de sănătate publică la nivel de masterat și doctorat. Școala de sănătate publică oferă, de asemenea, diplome MPH și DrPH online.

Creăm experiențe de învățare pentru fiecare generație. Traducem descoperirea științifică în acțiune, îmbunătățim sănătatea, răspândim speranța și promovăm integritatea vecinătății noastre față de a ta.

Înflorim sub o mentalitate de creativitate continuă și explorare a gândirii. Insistăm pentru ca sănătatea publică să aibă succes și trebuie să lucrăm între discipline. Inovarea responsabilă necesită flexibilitate și evaluare. Asigură creșterea și determină impactul noilor idei. Suntem dispuși să ne asumăm riscuri calculate și să continuăm să avansăm cele mai bune idei ale noastre. La fiecare nivel al operațiunii noastre, căutăm să îmbunătățim modul în care elevii noștri se înscriu la cursuri pentru a defini noi domenii de studiu. Într-adevăr, inovația noastră este un mod în care rămânem relevanți.

Locații

  • Loma Linda

    Circle Drive,24951, 92354, Loma Linda

    Întrebări