Keystone logo
© BIMM University
London College of Contemporary Music

London College of Contemporary Music

London College of Contemporary Music

Introducere

Găsește-ți mulțimea la London College of Contemporary Music (LCCM) în acest 2024

Despre LCCM

La LCCM, avem misiunea de a transforma industria muzicală într-un viitor mai echitabil, mai divers și captivant din punct de vedere muzical. Credem în valoarea învățământului superior care se extinde dincolo de sala de clasă, încurajând experimentarea creativă și culturală alături de dezvoltarea personală. Alăturați-vă nouă în dezvoltarea abilităților pe tot parcursul vieții în comunicare, exprimare creativă, colaborare și înțelegere culturală, urmărindu-vă în același timp talentul, pasiunile și ambițiile personale.

LCCM este cel mai bine clasat furnizor de performanțe muzicale și diplome de afaceri muzicale din Marea Britanie în funcție de satisfacția studenților (NSS 2019, 2020, 2021 și 2022). Locația noastră din centrul Londrei înseamnă că, literalmente, nu vă puteți apropia de industria de divertisment și muzica din Europa. Diplomele noastre sunt acordate de Universitatea pentru Arte Creative, cea mai importantă universitate de arte în clasamentele naționale (2020) și au fost premiate cu aur în cadrul de excelență în predare.

Mai presus de toate, la LCCM prețuim originalitatea și inovația, nu un model unic pentru educația muzicală de masă. Pasiunea noastră pentru inovație se extinde din convingerea că fiecare muzician, vocalist sau producător este el însuși unic și poate urmări un sunet și un stil care să fie convingător, proaspăt și adevărat.

Oportunitățile de absolvent și abilitățile cerute de angajatori astăzi sunt radical diferite de cele din trecut. Abordarea noastră unică recunoaște acest lucru, oferindu-vă o educație practică care nu numai că vă ajută să vă stăpâniți materia sau instrumentul ales, dar încurajează în mod activ colaborarea, comunicarea, inițiativa și munca grea. Cu o reputație de cultivare a talentului creativ, am reușit să facem puntea dintre universitățile tradiționale, conservatoarele și școlile rock și pop, combinând cele mai bune elemente din toate trei într-un centru modern de excelență artistică, creativă și academică.

De ce LCCM?

 • Conectează-te cu persoane cheie din industria muzicală prin evenimente săptămânale și concerte live.
 • Învățați de la tutori și personal lider din industrie, inclusiv muzicieni în turneu, directori de afaceri de muzică care vând discuri de platină și artiști de înregistrări.
 • Alăturați-vă unei comunități vibrante de absolvenți premiați, profesioniști din industrie și cele mai interesante noi talente din Marea Britanie.
 • Cufundați-vă în sediul nostru Music Box, care oferă studiouri de înaltă specificație, spații de repetiție și un loc de 120 de persoane în centrul Londrei, la doar 5 minute de Tate Modern.
 • LCCM este cel mai bine clasat furnizor de performanțe muzicale și diplome de afaceri muzicale din Marea Britanie în funcție de satisfacția studenților (NSS 2019, 2020, 2021 și 2022).
 • Absolvent cu o diplomă UCA foarte acreditată.

Povestea noastră

Facem asta din 2002, când fondatorii noștri, toți muzicieni profesioniști, au decis să lanseze un nou colegiu de muzică populară contemporană în centrul Londrei. Scopul a fost de a crea o nouă abordare a predării muzicii, care să amestece cele mai bune universități și conservatoare bune cu un mediu de școală de artă. Cursul care a apărut a integrat producția cu performanța, stabilind LCCM ca primul colegiu de muzică în care toți studenții au trebuit să stăpânească atât performanța, cât și producția; o dezvoltare care a fost din ce în ce mai evidentă în industria muzicală.

Campusul nostru

The Music Box este un campus de spectacole muzicale de ultimă generație, repetiții și producție, cea mai bună unitate de acest gen din centrul Londrei. Ne vedem ca un hub de talente și vă oferim toate echipamentele, software-ul și suportul de care veți avea nevoie pentru a vă dezvolta și stabili identitatea profesională și pentru a vă lansa cariera. Locația noastră live de înaltă specificație din campus, studiourile de înregistrare și cabinele de producție le permit studenților să producă muzică la nivel profesional și să urmărească cele mai recente melodii. Sălile noastre spațioase de predare și laboratoarele Mac sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie. Succesul LCCM se datorează parțial facilităților sale excelente, care răspund nevoilor diverse ale studenților săi. LCCM se angajează să ofere studenților săi cele mai bune resurse posibile pentru a-i ajuta să-și atingă potențialul creativ. Campusul este echipat cu o serie de facilități care includ The Music Box Venue, propriul nostru spațiu de concert, precum și:

 • 2 cabine de productie
 • 2 camere digitale cu pian
 • 4 studiouri de înregistrare, inclusiv un Atmos
 • studio de sunet surround
 • 4 laboratoare de calculatoare
 • 7 săli de clasă
 • 7 săli de spectacol izolate fonic
 • 10 cabine de practică individuale
 • Locație de divertisment cu licență completă
 • Spațiu liniștit
 • Spațiul de lucru și biblioteca
 • Duș și dulapuri
 • Cameră de studiu tăcută

Comunitatea LCCM

Proiectat pentru persoanele care sunt serioase în dezvoltarea unei cariere în muzică sau scris, LCCM este un loc unde talentul, imaginația și creativitatea înflorește.

Ca un colegiu cu o populație mică de studenți, ne mândrim cu cunoașterea fiecărui individ. Veți găsi personalul nostru de experți încurajator și abordabil și studenții noștri prietenos și de susținere.

Rădăcinile și relațiile industriei LCCM vă oferă acces imediat la o rețea de profesioniști care vă vor ajuta să vă susțineți cariera creativă în anii următori.

Statistica absolvenților

Locații

 • London

  241 Union St, London, United Kingdom, SE1 0LR, London

Întrebări