Keystone logo
Long Beach City College / Rosenborg

Long Beach City College / Rosenborg

Long Beach City College / Rosenborg

Introducere

Din 1927, Long Beach City College se află în centrul comunității, oferind programe educaționale cu un angajament de excelență în învățarea studenților într-un mediu cultural divers și vibrant.

Colegiul a crescut rapid în timpul și după cel de-al doilea război mondial și a adăugat Campusul Coastei Pacificului, fostul Hamilton Junior High, în 1949. Au fost adăugate numeroase campusuri de extindere și locații satelit pe măsură ce creșterea a continuat la începutul anilor 1970. Ca urmare a legii statului, colegiul s-a separat de districtul școlar unificat Long Beach și a devenit districtul independent al colegiului comunitar Long Beach cu propriul consiliu de administrație ales local.

Colegiul Long Beach City continuă să aibă o reputație meritată de excelență pentru programele sale de instruire, iar absolvenții săi obțin un succes extraordinar după ce s-au transferat la colegii de patru ani sau au intrat pe piața muncii. Reputația colegiului este îmbunătățită în continuare prin parteneriate cheie și inițiative de dezvoltare economică. Cu numeroasele sale realizări, LBCC este bine poziționat pentru a construi pe tradiția sa de succes în slujirea comunității pentru generațiile viitoare.

Locații

  • Long Beach

    California 1,1305, 90806, Long Beach

    Întrebări