Keystone logo
Los Angeles Academy Of Figurative Art

Los Angeles Academy Of Figurative Art

Los Angeles Academy Of Figurative Art

Introducere

Los Angeles Academy Of Figurative Art ( LAAFA ) a început cu intenția de a-și îndeplini o nevoie în comunitate oferind cursuri figurative care ar fi predate de artiști profesioniști și calificați. În cel mai scurt timp, academia și-a construit o reputație puternică ca instituție de învățare pentru formarea fundamentală, care s-a extins prin furnizarea de diplome BFA acreditate și certificate de atelier în arta plastică și divertisment. Los Angeles Academy Of Figurative Art este recunoscută ca fiind una dintre puținele și primele instituții care oferă abilități onorate de timp, laudate de artiști figurativi și de divertisment contemporani. Los Angeles Academy Of Figurative Art rămâne angajată să ofere comunității un loc de învățare în care studenții își pot urmări obiectivele artistice și se pot dezvolta în educația lor artistică în programele noastre cu normă întreagă sau de educație continuă.

Ilustra noastră facultate cuprinde artiști profesioniști de divertisment, care împărtășesc înțelepciunea, pasiunea și expertiza fiecărui student. Personalul nostru dedicat va depăși dincolo de a anticipa nevoile studenților pentru a se asigura că experiența lor la academie este plină de satisfacții.

Abilitatea Los Angeles Academy Of Figurative Art de a oferi programe de școlarizare la prețuri accesibile, la prețuri reduse și de a oferi studenților săi o atmosferă intimă, unică și progresivă face din academie o alegere preferată de educație artistică.

Întrucât Los Angeles Academy Of Figurative Art din Los Angeles este situată în județul Los Angeles, studenții noștri pot explora numeroasele cartiere de artă plastică, teatre, galerii, muzee și mari studiouri comerciale și mici de divertisment și design.

Academia a fost selectată ca una dintre primele 10 cele mai bune școli de artă din lume de către respectata publicație de artă, American Artist Magazine.

Los Angeles Academy Of Figurative Art are o „Aprobare instituțională” pentru a funcționa, acordată de Bureau for Private Postsecondary Education (BPPE), o divizie a Statului California, Departamentul Afacerilor Consumatorilor (www.bppe.ca.gov). În plus, LAAFA pentru studii și LAAFA cu normă întreagă sunt aprobate de Asociația Națională a Școlilor de Artă și Design (NASAD).

Locații

  • Los Angeles

    Saticoy Street,16926, 91406, Los Angeles

    Întrebări