Keystone logo
Louisiana State University In Shreveport

Louisiana State University In Shreveport

Louisiana State University In Shreveport

Introducere

Numele LSU și reputația stelară. Sistemul universitar de stat din Louisiana este un sistem multifuncțional de învățământ superior, acreditat de Asociația de Colegii și Școli din Sud, care cuprinde toată Louisiana și exercită o influență majoră asupra vieții economice, sociale și culturale a cetățenilor săi.

Clasa mică pentru a maximiza instrucțiunile individualizate. Clasele LSUS sunt mai mici decât majoritatea claselor la instituții comparabile. Raportul tipic elev / profesor la LSUS este de 19/1, împrumutându-se instruirii individualizate și învățării personalizate. La LSUS, nu ești un număr, ești student. Cei mai mulți profesori te vor cunoaște după nume și îți vor lua timp să-ți cunoască stilul de învățare și nevoile speciale.

Facultate remarcabilă, 80% au diplome terminale. LSUS are una dintre cele mai bine educate facultăți din stat. Optzeci la sută din facultate are un grad terminal, ceea ce înseamnă că au obținut cel mai înalt grad oferit în domeniul lor de expertiză. La LSUS, înveți de la cei mai bine pregătiți membri ai facultății.

Echipe de atletism NAIA clasate la nivel național. Pilotii LSUS și Lady Pilots concurează la Conferința Atletică a Riverului Roșu, afiliată la Asociația Națională de Atletism Intercolegial (NAIA). Piloții concurează în baseball, baschet și cross country, iar Lady Pilots concurează în baschet, cross country și tenis. Programul Pilots de baseball a câștigat turneul conferinței sezonul trecut și o ofertă pentru regionali și are un clasament de pre-sezon pe locul 13 în țară pentru 2011. Programele de baschet pentru bărbați și femei au stabilit, de asemenea, recorduri de echipă și universitate, ambii participând la conferința națională sezon.

Locații

  • Shreveport

    University Place,One, 71115, Shreveport

    Întrebări